Videójátékoktól a társasjátékokig: Vár a Bartók Béla út különleges közösségi tere

A Bartók Béla út vonzáskörzetében várja az online és offline játékok kedvelőit a gamerekre specializálódott Enter Bar, ahol akár nagyobb társaságoknak is szórakoztató kikapcsolódásban lehet részük.

Ebben a különlegesen berendezett, színes elemekkel teli közösségi térben 100-féle társasjátékkal és játékkonzolokkal (Xbox One, PS4, Nintendo SWITCH) tölthetitek el az időt, hosszú órákon át, megfeledkezve a külvilágról.

A társasjátékozásra alkalmas asztalok mellett komfortos nappalival várják azokat, akik olyan kényelemben szeretnének videójátékozni, mintha csak otthon lennének.

Emellett gondoltak a VIP-élményt keresőkre is a szélesvásznú kivetítőkkel, amelyeken az egész csapat partijátékokkal játszhat, na meg az e-sport követőkre, az Enter Bar több helyszínén kihelyezett hatalmas tévékkel.

blank

Amennyiben a szórakoztató kikapcsolódás közben megéheznétek, akkor nektek találták ki a geek tematikájú fantáziakoktélokat és a finom gasztrokocsmaételeket: hamburgereket, wrapeket, sült szendvicseket, amiket bármikor megkóstolhattok a négy különböző tér egyikében.

blank

A szobák ráadásul könnyedén elszeparálhatóak, így az Enter Bar ideális nagyobb szülinapokhoz, céges eseményekhez és csapatépítőkhöz is, de abban az esetben is remek választás, ha csak ketten vagy kisebb társasággal éreztek.

blank

Mindezek mellett havi rendszerességgel szerveznek kvízesteket és társasjátékos eseményeket a Magyar Társasjátékos Egyesülettel, amihez ti is bármikor csatlakozhattok!

További információkat az Enter Bar honlapján és Facebook-oldalán találtok.

Mutatunk még néhány szuper programot társaságoknak: