6 végtelenül hangulatos vidéki vendégház tavaszi kirándulásokhoz

A hosszú hideg hónapok után, a tavasz közeledtével ideje ismét célba venni a természetet és kicsit kikapcsolódni a szabadban, ezekhez a kiruccanásokhoz pedig elengedhetetlen a lehető legtökéletesebb szállás kiválasztása.

Ablak a hegyre

A hangulatos szállás a csodálatos Káli-medence szívében, Mindszentkállán várja azokat, akik festői környezetben szeretnének elmenekülni a város zajától. A régi ház rengeteg izgalmas melléképülettel és egy diófákkal teli hatalmas kerttel rendelkezik, ezzel garantálva a maximális kikapcsolódást. A stílusosan berendezett vendégházban található a 2 személyes lakrész és 4 személyes apartman, a korábbi istálló egy családi apartmanná lett átalakítva, a régi műhely helyén pedig egy 2 fős kisház áll. A múlt hangulatát megőrző szálláshely a mai igényekre lett szabva, kiválóan ötvözve a régi idők emlékeit és a modern mindennapok kényelmét.

8282 Mindszentkálla, Kossuth utca 34. | Weboldal

Fedezd fel a csodálatos Káli-medence környékét:

Csipke Porta

Cserépfaluban, a Bükk kapujában található 1900-as évek elején épült vendégház tökéletes kiindulópontja lehet a közelben található népszerű kirándulóhelyek felkutatásának, legyen szó Egerről, Noszvajról, vagy Bogácsról. A házban három jól felszerelt apartman található: egy saját teraszos, 2 fő elszállásolására, illetve két darab, 6 fő elszállásolására alkalmas tágas lakrész. A szállás báját az adja, hogy míg a berendezési tárgyak, illetve a kertben lévő baromfiudvar és veteményeskert nosztalgikus hangulatot áraszt, felszereltsége és kényelme maximálisan kielégíti a mai igényeket.

3413 Cserépfalu, Kossuth út 27. | Weboldal

blank

Fecskefészek

Az Őrség fővárosaként is emlegetett, a bűbájos Őriszentpéter eldugott szegletében található három tájjellegű vendégház, a Préskunyhó, a Pajta és Boronaház, egy helyi védett értéket képviselő udvarban nyújt lehetőséget a pihenésre. A szerek birodalmának hangulatát tökéletesen tükröző szálláshelyen kedves háziállatok társaságában kapcsolódhattok ki, a természet lágy ölén. Az egyszerű, természetközeli élet szépségét hangsúlyozó Fecskefészek-ben garantált a tiszta levegő, nyugalom, csend és a béke.

9941 Őriszentpéter, Galambosszer 4. | Weboldal

blank

Huta-patak

A zempléni hegyek ölelésében megbújó zsákfalu, Vágáshuta ideális úti cél mindenkinek, aki pár napra elvonulna a városból és a természet lágy ölén, a város zajától messze töltődne fel. A vendégházban minden biztosított, ami szükséges egy kényelmes és kellemes kikapcsolódáshoz, a friss levegőhöz pedig festői látvány is társul.  A patakparti vendégház közvetlenül a patak parton, a vadregényes erdő mellett, a hegyek között található, így a felhőtlen és zavartalan pihenést csak a madárcsicsergés zavarhatja meg.

3992 Vágáshuta, Fő utca 14. | Weboldal

blank

Malom Udvar

A kívül-belül elbűvölő, tágas vendégház Óbányán, a Kelet-Mecsek bámulatos területén fekszik, közvetlenül egy patak szomszédságában. Az ízlésesen dekorált, korszerűen felszerelt szálláshely minden egyes kis részlete hamisítatlan rusztikus vidéki hangulatot idéz: a hálószobákban található ágyak mintájától kezdve, a nappaliban található, meleget árasztó elektromos kandallóig. A Malom Udvar tökéletes választás egy baráti kikapcsolódásra, vagy akár egy családi nyaraláshoz is, felár ellenében pedig a házi kedvenceiteket sem kell otthon hagynotok.

7695 Óbánya, Fő utca 74. | Weboldal

blank

Vánkos Mindszent

Az elbűvölő, Tisza-parti szálláshely a természet közelében, csendes környéken biztosítja a vidéki idillt azok számára, akik szívesen kiszakadnának a mindennapos mókuskerékből. Egy hagyományos parasztházból alakították ki az otthonos vendégházat, amely tökéletesen megőrizte eredeti vonzerejét, az otthonos környezet pedig ideális választás mindenkinek, akik maximális kényelemben pihennék ki magukat. Míg a vendégház nyugalmat kínál, a környék változatos kikapcsolódást és aktív feltöltődési lehetőséget is tartogat, így tökéletes kiindulópontja lehet az Alföld felfedezéséhez is.

6630 Mindszent, József Attila utca 8. | Weboldal

blank