20 kihagyhatatlan új romantikus sorozat a Netflixen és társain esti kikapcsolódáshoz

Összegyűjtöttünk nektek egy nagy halom olyan nagyszerű, romantikus sorozatot, amik az elmúlt években indultak és elérhetőek magyar nyelven vagy felirattal a streamingszolgáltatóknál (Netflix, HBO Max, Amazon Prime, Disney+).

A nulláról kezdve (Netflix)

Hol tart: 1. évad

Egy művész beleszeret egy séfbe Olaszországban, majd sorsdöntő, kultúrákon és kontinenseken átívelő utazás kezdődik, szerelemmel, veszteséggel, kitartással és reménnyel.

High Fidelity (Disney+)

Hol tart: 1. évad

A sorozat Nick Hornby Pop, csajok satöbbi c. 1995-ben megjelent regényének újragondolása, amelyben a női főszereplő a lemezbolt-tulajdonos Rob, aki a zenén és a pop kultúrán kereszül idézi fel saját régi kapcsolatait.

új romantikus sorozatok 2023

Újra szingli (Netflix)

Hol tart: 1. évad

A 40-es éveiben járó New York-i ingatlanügynököt sokként éri, amikor régóta meglévő pasija elköltözik tőle. Most kénytelen szembenézni az újrakezdéssel és a randizással.

új romantikus sorozatok Netflix

A nyár, amikor megszépültem (Amazon Prime)

Hol tart: 1. évad

Belly Conklin hamarosan betölti a 16. életévét, és kedvenc helyére, a Cousins Beach-re tart, hogy saját családjával és a Fisher családdal töltse a nyarat. Belly sokat nőtt az elmúlt évben, és úgy érzi, hogy ez a nyár más lesz, mint az összes korábbi. A Nyár, amikor megszépültem Jenny Han könyvén alapul, aki a sorozat alkotója és főproducere.

legjobb romantikus sorozatok 2023

Huszonöt, huszonegy (Netflix)

Hol tart: 1. évad

Abban a korban, amikor az álmok elérhetetlennek tűnnek, a tizenéves vívónak nagy álmai vannak, és megismer egy szorgalmas fiatalembert, aki újjá akarja építeni az életét.

izgalamas romantikus sorozatok 2023 Netflix

A császárné (Netflix)

Hol tart: 1. évad

Amikor a lázadó Sisi beleszeret Ferenc József császárba, és mindenki meglepetésére sor kerül az eljegyzésre is, intrikák és hatalmi harcok várják a bécsi udvarban.

Wolf Like Me (Amazon Prime)

Hol tart: 1. évad

Egy új kapcsolatba mindenki viszi a saját múltját, és nincs ez másképp Gary és Mary esetében sem. Amikor Mary univerzuma hirtelen összeütközik Garyével, és annak 11 éves lányával, Emmával, minden jel arra mutat, hogy az életüknek össze kell fonódniuk. Ám ahogy mélyül el a kapcsolatuk, Mary és Gary egyre jobban megrémül attól, hogy a múltjuk terhe végül szétválasztja őket.

blank

Az összetört szívek gimije (Netflix)

Hol tart: 1. évad

Egy lázító falfestmény leleplezi a titkos kapcsolatokat a Hartley Gimnáziumban. Az alkotó, Amerie, kitaszítottá válik, és meg kell megbirkóznia a csúf következményekkel.

Szerelem vagy kötelesség (Netflix)

Hol tart: 2. évad

Wilhelm herceg beilleszkedik a rangos, bentlakásos Hillerska iskola életébe, de az, hogy szíve parancsát kövesse, a vártnál nagyobb kihívásnak bizonyul.

legjobb Netflix sorozatok 2023

Ginny és Georgia (Netflix)

Hol tart: 2. évad

A szabad szellemű Georgia két gyerekével, Ginnyvel és Austinnal északra költözik, hogy új életet kezdjenek, azonban az új kezdethez vezető út rögösnek bizonyul.

blank

Egészségben, betegségben, szerelemben (Netflix)

Hol tart: 1. évad

Az idilli villában élő család három generációja igyekszik megbirkózni esküvőszervező vállalkozásuk és személyes kríziseik kihívásaival.

legjobb új Netflix sorozatok 2023

Fülig beléd zúgtam (Netflix)

Hol tart: 1. évad

A felnőtté válásról szóló sorozatban Charlie és Nick rájön, hogy barátságukból több is lehet, miközben igyekeznek megtalálni helyüket az iskolában és a szerelemben.

blank

Asztrológiai útmutató összetört szíveknek (Netflix)

Hol tart: 2. évad

Alice csalódott és reménytelenül szingli. De miután megismerkedik egy karizmatikus asztrológussal, a csillagokban keres választ arra, hogyan találjon magához illő párt.

blank

Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok (Netflix)

Hol tart: 2. évad

Tully és Kate, a két jó barát megtörhetetlen barátsága tinikoruktól a negyvenes éveikig segíti őket az élet hepehupás útjain.

Emily Párizsban (Netflix)

Hol tart: 3. évad

Miután Emily Cooper, a chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, a munka, a barátok és a szerelem között manőverezve veti bele magát kalandos új életébe.

A Bridgerton család (Netflix)

Hol tart: 2. évad

A Bridgerton családban nyolc összetartó testvér keresi a szerelmet és a boldogságot London előkelő köreiben. Julia Quinn bestseller regénysorozata alapján.

Normális emberek (HBO Max)

Hol tart: 1 évados

A Sally Rooney regényéből készült sorozat Marianne és Connell gyengéd, de bonyolult kapcsolatát követi nyomon egy nyugat-írországi kisváros középiskolájától a Trinity College-ben töltött egyetemi évekig.

legjobb HBO sorozatok 2023

Szeretettel, Victor (Disney+)

Hol tart: 3. évad

A sorozat a Creekwood középiskola új diákjának saját önfelfedező útját követi, aki otthon kihívásokkal néz szembe, alkalmazkodik egy új városhoz és szexuális irányultságával is küzd.

blank

Szerelem és anarchia (Netflix)

Hol tart: 2. évad

Egy férjezett tanácsadó és egy fiatal műszaki szakember társadalmi szokásokat feszegető, játékos feladatokat ad egymásnak, ami felforgatja mindkettőjük életét.

blank

Édes magnóliák (Netflix)

Hol tart: 2. évad

A déli kisvárosban, Serenityben élő örök barátok, Maddie, Helen és Dana Sue támaszt nyújtanak egymásnak a párkapcsolat, a család és a karrier közötti egyensúlyozásban.

blank

További szuper romantikus sorozatokat találhatsz korábbi cikkünkben: