Egyedülálló cirkuszi show elevenedik meg a jégen idén februárban

A Vasas Jégcentrum egy igazán különleges eseménynek szolgál helyszínéül február 4-én. A Varius Jégcirkusz dinamikus előadásában egyszerre jelenteti meg a jégen a kortárs cirkusz összes műfaját.

A Varius Jégcirkusz tagjai a világ legjobb cirkuszaiból gyűltek össze, hogy művészetüket – egy még magasabb szintre emelve – a jégen mutatkozzanak be.

A társulat tagjai nagyon ritkán lépnek fel európai országokban, ezért a Varius Cirkusz a jégen nevű előadás elsőként kerül bemutatásra hazánkban.

A modern cirkuszművészet minden műfaja képviselteti magát a jégshow során, így a zsonglőrök, akrobaták, tornászok és bűvészek műsorszámai még a legigényesebb nézőket is elvarázsolják.

A különleges és lélegzetelállító műsorszámok közé a bohócok bemutatói csempésznek sok nevetést és jókedvet.

Fontos megjegyezni, hogy ezen az előadáson állatok mutatványa, fellépése nem látható, csakis a művészek elsőrangú előadása a jégen, melyet kiemelnek a fantasztikus fények, a kidolgozott kosztümök és a zene, melyet tematikusan, minden egyes műsorszámhoz külön komponáltak.

Feledkezzetek el néhány órára a mindennapokról és lépjetek be egy varázslatos világba, miközben a művészek egyedülálló mutatványait, zsonglőrködését és szenzációs trükkjeit csodálhatjátok meg a Vasas Jégcentrum jégpályáján. Az előadás csupán egyetlen alkalommal lesz látható, február 4-én, 17 órától.

Tovább a jegyvásárlásra >>

Mutatunk még néhány izgalmas beltéri programot idén télre: