Fergeteges szilveszteri programsorozattal vár Budapest első számú klubja

Nem pusztán december 31-én, hanem már egészen december 25-től, hét napon át búcsúztathatjuk az óévet és ünnepelhetjük az újat az Instant-Fogas Komplexumban – méghozzá a főváros legizgalmasabb bulijaival és koncertjeivel.

Fotó: Instant-Fogas Komplexum

Egy teljes héten át, akár már karácsony napján is kiereszthetjük a fáradt gőzt az Akácfa utca megkerülhetetlen bulihelyén, az ikonikus Instant-Fogas Komplexumban. December 25-től 31-ig minden nap fergeteges bulik és koncertek várnak a szórakoztatókomplexum különböző helyszínein.

Ahogy azt már megszokhattuk, az egyes termekben más-más stílusú zene fogadja a bulizni érkezőket: nem lesz hiány R’n’B, funk, disco, pop, rock, EDM, tech house és techno trackekből sem, de akár élőzenei koncertekbe is belefuthatunk az év utolsó hetében.

Akkor sem kell a szomszédba mennünk, ha egy jó hangulatú koncerttel alapoznánk meg a hajnalig tartó bulinak. December 26-án, 28-án, 29-én és 30-án ugyanis nagyszerű bandák foglalják el az Instant és a Robot színpadát.

A részletes programbontásért kattints ide >>

Fotó: Instant-Fogas Komplexum

Szilveszter az Instant-Fogasban 2022-ben

A legnagyobb érdeklődés övezte bulira azért mégiscsak december 31-én kerül sor, amikor is kezdetét veszi a Legyen malacod! nevű szilveszteri party az Instant-Fogasban. A kihagyhatatlan bulira este 8 órától várják a vendégeket, akik összesen 6 tánctéren, 12 DJ társaságában táncolhatják át magukat az új évbe.

A szenzációs szilveszteri buli során az eseményhez méltó díszbe öltöznek a táncterek, így garantált a nem mindennapi látvány. A te dolgod mindössze annyi, hogy táncolj egy nagyot a malac alatt és indítsd csodásan az új évet!

További részletek és jegyvásárlás >>