6 hely Budapesten, ahol mennyei habos kakaóval a kézben kuckózhattok

Mikor hidegebbre fordul az idő, nincs is jobb, mint egy bögre mennyei habos kakaóval bekuckózni valahova. Ha épp ezt nem otthon tennétek, erre az esetre mutatunk 6 budapesti kakaólelőhelyet.

Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda

Ha valami biztos, akkor az az, hogy az Édes Mackó háza táján járva nem kell a szomszédba menni az édes ízekért. Miután kikértétek kedvenc kürtőskalácsotokat vagy újragondolt kürtőskalács-desszerteteket, kérjetek még a jóból és kortyoljatok nagyot a mennyei habos kakaójukból.

1146 Budapest, Állatkerti körút 14-16. | Facebook

Á la Maison

Legyen szó korai, netalán délutánba hajló reggeliről, a Szervita téri Á la Maison változatlan vendégszeretettel fogad majd benneteket. Igaz ez akkor is, ha épp csak egy baráti beszélgetéshez tökéletesen illő, kuckózáshoz méltó habos kakaóra ugranátok be hozzájuk.

1052 Budapest, Szervita tér 3. | Weboldal | Facebook

Émile

A budaiak kedvelt gasztrotörzshelye nemcsak szemkápráztató fogásaiért, hangulatos teadélutájaiért és varázslatos vacsoráiért a környéken közel s távol élők kedvence, de többek között azért is, mert hozzájuk egy tökéletesre álmodott, tejszínhabbal megkoronázott habos kakaóért is megéri ellátogatni a Rózsadombra.

1026 Budapest, Orló utca 1. | Weboldal | Facebook

Naspolya Nassolda

Az egészséges édességek fellegvárában, a Naspolya Nassoldában nem ismernek lehetetlent és olyan krémesre és habosra készítik nekünk a kakaót, akárcsak az eredetit. Tudni kell ugyanis, hogy a szuperkakaó nevet viselő italuk, növényi tejjel, cukor nélkül készül és 7-féle fűszertől lesz igazán ellenállhatatlan.

1061 Budapest, Káldy Gyula u. 7. | Weboldal | Facebook

L’Amuse Cukrászda & Kávézó

Szemkápráztató sütemények, a legkülönfélébb ízekben kérhető kávék, na meg a cukormentes kakaóporral készült mennyei habos kakaó, ami rendre a Tűzoltó utcába csalogatja az édesszájúakat. A habos kakaó élményéről itt pedig annak sem kell lemondania, aki esetleg növényi tejjel kérné italát.

1094 Budapest, Tűzoltó utca 82. | Facebook

Csészényi Kávézó és Pörkölő

Különleges atmoszféra, meghitt és retró hangulat jellemzi Krisztinaváros csészénél jóval nagyobb kávézóját, a Csészényi Kávézó és Pörkölőt. Ha épp nem a számtalanféle, frissen készült kávéból kóstolnátok épp, javasoljuk, a habos kakaóra essen a választásotok, mert igazán mennyei.

1013 Budapest, Krisztina krt. 34. | Weboldal | Facebook

Ha inkább szabad ég alatt, de vacogásmentesen italoznátok egy jót: