Új helyszínen tér vissza a Müpa nagy sikerű karácsonyi előadása

Megújult formában és vadonatúj helyszínen tér vissza a közönség kedvenc ünnepi újcirkusz-meséje, a Kristály. A Müpa 2018-ban mutatta be a Recirquel előadását, ami az idei évben már a Millenáris Üvegcsarnokában várja a nézőket.

Fotó: Hirling Bálint

A társulat művészeti vezetője, Vági Bence által megálmodott, a tánc és a cirkusz elemeit ötvöző produkció szinte azonnal belopta magát mindenki szívébe, kortól függetlenül. A történet szerint a nézők a messzi, fagyos Hólandia földjére utaznak, ahol a kőszívű királynő (akit idén is a csodás hangú Horányi Juli alakít majd) uralkodik, aki betiltotta a nevetést és a jókedvet. A nézők a szereplőkkel közösen kutatják a szeretet mindent átjáró melegségét és a fény reménységét, hogy annak segítségével felolvasszák Kristály úrnő megdermedt szívét és megmentsék a birodalom lakóit.

Fotó: Hirling Bálint

A különleges játéktérnek köszönhetően a csillogó, jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára kelnek életre. Amint belépnek ebbe az illúziókkal teli, hófödte térbe, maguk is aktív részeseivé válnak és a fellépőkkel szinte együtt lélegezve, karnyújtásnyi távolságra követhetik a fejük felett elsuhanó artisták minden mozdulatát.

blank
Fotó: Hirling Bálint

A család minden tagjának különleges élményt nyújtó előadás december 6. és január 15. között összesen 69 alkalommal lesz látható. A produkció a lényegesen nagyobb előadótérnek köszönhetően új díszlet- és látványelemekkel egészül ki, így azoknak is új élményt nyújthat, akik korábban már látták a Kristályt.

További információkért látogass el a www.mupa.hu oldalra!

Hangolódj a közelgő ünnepekre Budapest különleges igluinak egyikében: