A vénasszonyok nyarának legmámorosabb ünnepére készülnek a Lágymányosi-öbölben

A strandon töltött tűzforró hangulatért októberben sem kell a szomszédba menni, elég Budapest leghangulatosabb strandját útba ejteni és gasztroprogramokkal a testet és lelket is felmelegíteni.

A Lágymányosi-öböl ölelte SHO BEACH őszi gasztroprogramjainak sora az elmúlt évhez hasonlóan a jazz, a pezsgő és a tengeri finomságok tökéletes hármasával vette kezdetét. Múlt héten, október lévén e mámoros hangulatból nem máshova, mint a sörünnep vizeire eveztünk, megidézve az öbölben az Oktoberfest hamisítatlan hangulatát.

A SHO Beach ezúttal ennél is nagyobbat emel a téten: ezen a héten a Dunától egy karnyújtásnyira tábortűzzel, bográccsal és pálinka-mámoros vénasszonyok nyarával élvezhetitek változatos októberi programjaik kínálatát.

Október 21-től 23-ig bográcskülönlegességek és 5 pálinkaház szíverősítő remekei mellett ezúttal sem maradnak majd el a tábortűz lángját csak fokozó melódiák.

Október 21-én a U2, Sting, Abba, Eric Clapton slágerek a Kalus-Szász Duó tolmácsolásában szólalnak meg, míg október 22-én 18 órától a Helka Music villanyciterán száguldó őrületes dallamai pezsdítik fel a partot.

De nem kell estig várni a felhőtlen kikapcsolódásért: az 5 pálinkaház nem kevesebb, mint 30-féle párlata mellett október 22-én a SHO séfje, Soóky Gábor, október 23-án pedig a MÁK-ból ismert Mizsei János séf készítik a beach-en a létező legfinomabb bográcskülönlegességeket.

Nincs más dolgotok tehát, mint átadni magatokat az októberi tábortűzzel, ínycsiklandó bográcsételekkel és tüzes pálinkákkal mámoros vénasszonyok nyarának.

A részletes programot a Facebook-eseménynél találjátok.