Októberi sörünneppel pezsdül fel Budapest leghangulatosabb strandja

Lassacskán tényleg vége van a nyárnak, és még ha hűvös szelek is járnak, találunk Budán olyan strandot, ahol gasztroprogramokkal megfűszerezve pezseg tovább ősszel is az élet.

A Lágymányosi-öböl ölelte SHO BEACH őszi gasztroprogramjainak sora az elmúlt évhez hasonlóan a jazz, a pezsgő és a tengeri finomságok tökéletes hármasával vette kezdetét. Október lévén e mámoros hangulatból nem máshova, mint a sörünnep vizeire evezünk, megidézve az öbölben az Oktoberfest hamisítatlan hangulatát.

Tudja jól a SHO BEACH, nemcsak a főváros apraja-nagyja, hogy nem telhet el a hónap habzó örömmel megkoronázott gasztroünnep nélkül, így a Dunától egy karnyújtásnyira élvezhetjük a változatos októberi programok forgatagát.

Október 13-tól négy napon át a Hübris és a Szent András Sörfőzde legkiválóbb nedűit ütik csapra, a folyékony örömök mellé pedig a MÁK terrace mesés, csülökkel megdicsőített ételkülönlegességeit kínálják.

Ha sör mellé inkább lángost csipegetnétek, ne felejtsetek el kérni a MÁK terrace ikonikus MÁKlángosából, az ínyencek étvágyát pedig minden bizonnyal a málnás, sült kápiakrémmel és tépett kacsacombbal készített kacsaburger és a mentás-gyömbéres zöldborsópürével megbolondított süllő fish&chips csillapítja majd.

Nem szabad megfeledkezni az esti koncertekről sem, hiszen október 14-én 19 órától érkezik villanyciterájával Sztojka, aki olyan nevekkel játszott már együtt, mint a Fran Palermo vagy Szakcsi-Lakatos Béla, október 15-én 19 órától pedig a Megasztár első szériájából ismert Gál Csaba Boogie blues, soul, funk és rockdallamaival fokozhatjátok az Oktoberfest hangulatát.

De nem kell sokáig várni arra sem, hogy Budapest leghangulatosabb öblében tábortűzzel, bográccsal és pálinkával idézhessétek meg a mámoros vénasszonyok nyarát.

A részletes programot a Facebook-eseménynél találjátok.