Szeptemberben újra éjszakába nyúlóan libegőzhetünk az ország legszebb tájegységei felett

A nyáron megrendezett Libegők Éjszakája hatalmas sikerének köszönhetően ezúttal már a hetedik alkalommal, ismét öt helyszínen gyönyörködhetünk hazánk legszebb tájegységeiben, szeptember 10-én.

Fotó: Lillafüredi Libegőpark Facebook

A fővárosban egyedülálló kilátásban lesz része azoknak, akik jegyet váltanak a Zugligeti Libegőnél is megrendezett eseményre, hiszen a rendezvény jóvoltából 18 órától éjfélig szállítják majd az utasokat Budapesten, 3000 forintos retúrjegyért cserébe.

A jegyek nyitvatartási időben, korlátozott számban már megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. Fontos tudnivaló azonban, hogy a múzeum hétfőnként zárva tart, további információk ide kattintva érhetőek el.

Fotó: Lillafüredi Libegőpark Facebook

A Budai-hegység mellett további négy helyszínen, a Mátrában és a Zempléni-hegységben, valamint a Bükkben és a Bakonyban is várják a libegőzésre vágyó látogatókat országszerte.

A Libegők Éjszakájának további helyszínei:

A legtöbb helyszínen további izgalmas programok is társulnak az egész napos rendezvényhez, ezért érdemes figyelni az oldalaikat. További információt a szervezők honlapján találtok.

Mutatjuk, hol lehet még libegőzni hazánkban: