5 remek étterem Budapesten, ahol exkluzív vacsorával ünnepelhetjük augusztus 20-át

Az államalapítás ünnepét méltóképp megünneplő ajánlatokat válogattunk össze nektek, ha idén immár exkluzív környezetben, finom falatok és egy jó pohár pezsgő társaságában gyönyörködnétek az ünnep fényeiben.

Vogue

Elbűvölő kilátás, exkluzív elegancia, egyedülálló gasztronómiai élmény és professzionális kiszolgálás vár idén augusztus 20-án Budapest legtrendibb Vogue álló étteremhajóján. A több mint 30 éves múlttal rendelkező étterem prémium minőségű welcome drinkkel, ínycsiklandó svédasztalos vacsorával és szívélyes vendéglátással várja a vendégeket az ünnep alkalmából egy színvonalas, élőzenés program kíséretében, amelyet a Vogue Live Duo szolgáltat az este folyamán. Az ország egyik legragyogóbb ünnepének tűzijáték-parádéja a Duna tündöklő habjain horgonyozva talán még felejthetetlenebb emlék marad, így semmiképp se felejtsétek előre megvásárolni jegyeiteket.

1137 Budapest, Carl Lutz rakpart XIII/19. raszter | Weboldal

Monkey Bistro

Az államalapítás ünnepén csodaszép panorámával és különleges hangulattal vár a Monkey Bistro. A nyár ízeivel kecsegtető kiváló bistro foodok és a bartenderek legfinomabb nyári italai várnak majd a GINpánz-bárban augusztus 20-án. Mindemellett hűsítő dallamokat játszó lounge DJ és természetesen az elmaradhatatlan tűzijáték lesz az, ami a Várkert Bazárba csábítja az élményekre éhes kíváncsi közönséget. Vétek lenne tehát kihagyni a Monkey tetőteraszáról a Dunára nyíló pazar kilátást, kényelmes székekből élvezve a főváros látványát és a lemenő nap fényeit. Asztalt foglalni a Monkey honlapján tudtok.

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4. | Weboldal

Párisi Passage Café & Brasserie

A Párisi Passage igazán különleges eseménnyel készül az augusztus 20-i ünnepi kavalkádra. A Duna szomszédságában, a Ferenciek terén magasodó Párisi Udvar Hotel Budapest elnöki lakosztályának teraszán exkluzív környezetben élvezhetjük az ünnepi tűzijátékot a város felett, miközben Lutz Lajos séf ínyenc falatait kóstolgatjuk. De nem hiányzik majd a hangulatos élő zene és a sűrű koccintásokhoz elengedhetetlen, szenzációs champagne- és koktélkínálat sem. Mivel a férőhelyek száma limitált, ne szalasszátok el a lehetőséget, regisztráljatok minél előbb!

1053 Budapest, Ferenciek tere 10. | Weboldal

BOATanic Terrace & Bar

A BOATanic Hajó megújult és duplájára bővített tetőteraszán ugyancsak zavartalanul élvezhetjük majd az augusztus 20-i ünnepi tűzijátékot. A jóleső és kellemes büféasztalos vacsora mellől szemlélni a kivilágított Budapestet, a Budai Várnegyedet, az ünnep, na meg a lemenő nap fényeit, miközben a Duna lágy hullámain ringatózunk, csak hab a tortán. A különféle finom fogásokkal kecsegtető kínálat kaviárral, ázsiai marhatatárral és mini burritoízelítővel, továbbá korlátlan italfogyasztással teszi fel az i-re a pontot. Asztalt foglalni feltétlenül érdemes.

1051 Budapest, Vigadó tér 4. kikötő | Facebook-esemény

High Note SkyBar

Felülemelkedni a fővárosi nyüzsgésen még egy helyen lesz lehetőségünk augusztus 20-án. Bármiféle akadály nélkül csodálhatjuk majd a High Note SkyBar tetejéről az ünnepi fényeket a külön erre az alkalomra komponált ételsor és korlátlan italfogyasztás mellett. Az este 7-től 11-ig tartó ünneplés alkalmával két csomag közül lehet majd választani annak megfelelően, hogy a High Note SkyBarban vagy annak exkluzív panorámateraszán, borpárosítással kéz a kézben adóznánk az élménynek. Mivel az eseményre korlátozott számban tudnak helyet biztosítani, érdemes minél előbb asztalt foglalni az events@ariahotelbudapest.com email címen.

1051 Budapest, Hercegprímás utca 5. | Facebook-esemény