6 vadregényes vízparti kemping, ahol hűsölhettek a forró nyári napokon

Ha már elegetek van a rekkenő hőségből, itt az ideje pár napra elvonulni a város zajától és felfrissülni a vízparton. Összegyűjtöttünk nektek 6 vízparti kempinget, ahol minden garantált a tökéletes és nyugalmas kikapcsolódáshoz a nyár utolsó hónapjában.

Tavirózsa Kemping

A Délegyházi-tavak partján található kutyabarát kemping a sátorhelyek mellett bérelhető faházakkal és büfével várja a kikapcsolódni vágyókat. A nyolc tóból álló tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is kiválóan alkalmas, a parton pedig egy focipálya gondoskodik a testmozgásról.

Nádas Kemping

A kemping festői környezetben, a Börzsöny és a Cserhát vonulatai között, a Bánki-tó partján található, így ideális szálláshely azoknak, akik fürödnének, horgásznának vagy csónakáznának a tavon. A terület parkosított, a nagyméretű fáknak köszönhetően pedig az árnyékos helyek is biztosítva vannak a sátrak és a lakókocsik számára.

Göcsej völgye Kemping

A Zalaegerszegtől nem messze található kemping összesen 150 vendéget tud elszállásolni, és tökéletes választás a sátrazók, a lakókocsival érkezők és a faházakban pihenni vágyók számára is. Három bográcsozó hely, rengeteg játék és sportszer, illetve egy karaokeszoba is a kempingezők rendelkezésére áll.

Kék Duna Kemping

Dunaföldváron, a strand- és gyógyfürdőtől 300 méterre, nyugalmas és csendes természeti környezetben, a Kék Duna Kempingben faházak és sátorhelyek várják a nyaralókat. Az egész napos fürdőzés vagy a környéken tett kirándulások után a kijelölt tűzrakóhelyeken bográcsozásra is van lehetőség.

Szajki-tavak Tóparti Kemping

A Vas megyei Szajki-tavak erdős területen, csendes környezetben található, ahol a tavon kialakított strand mellett bújik meg a maximális nyugalmat biztosító kemping. A fürdőzés és a pecázás mellett a környéken számos túraútvonal található, illetve a közvetlen szomszédban lovaglásra is van lehetőség.

Kompasz Kemping

A Mosoni-Duna vadregényes mellékágának partján található hangulatos kemping több, különleges lehetőségekkel gondoskodik a tökéletes nyaralásról. Az evezésen, csónakázáson és úszáson kívül többek között bele lehet kóstolni a fazekasság rejtelmeibe, részt lehet venni filmvetítésen, illetve biciklit is lehet bérelni.