Idén is ingyenes nyáresti vetítésekkel vár a Duna-part kertmozija

Idén újra ingyenes filmvetítésekkel vár mindenkit Budapest leghangulatosabb szabadtéri mozija a Lágymányosi-öbölben, a BudaParton.

A tavalyi siker után július 15. és augusztus 20. között péntek és szombat esténként ismét ingyenes vetítésekkel vár minden filmrajongót a Lágymányosi-öbölben megbújó BudaPart. Tökéletes vízközeli kikapcsolódás pedig aligha lehetne a meleg hétvégi nyárestékre, mint szabadtéri mozikban tölteni a nap végét, aktuális filmsikerek és múltbéli filmklasszikusok társaságában.

A vetítések sötétedéskor, várhatóan 20:30 és 21 óra között kezdődnek a Kopaszi-gát amfiteátrumában, fontos tudnivaló azonban, hogy az események időjárásfüggőek.

Az aktuális filmekért, infókért és tudnivalóért érdemes a BudaPart Facaebook-oldalát követni, hogy még csak véletlenül se maradjatok le az olyan filmekről, mint a Chicago, a Tökéletes hang vagy a Mission Impossible – Utóhatás.

Ha tehetitek, érdemes tömegközlekedéssel vagy kerékpárral érkezni, mert autóval parkolni a Kopaszi-gát nyilvános, fizető parkolójában lehet.

A szabadtéri vetítések tervezett programja:

Július 22.
Mamma Mia 2

Július 23.
Chicago

Július 29.
Senki

Július 30.
Jurassic World: Bukott Birodalom

Augusztus 5.
Tökéletes hang 1

Augusztus 6.
Tökéletes hang 2

Augusztus 12.
Halálos Iramban 7

Augusztus 13.
Halálos Iramban 8

Augusztus 19.
Hang nélkül 1

Augusztus 20.
Mission: Impossible – Utóhatás