5 szempont, ha ellesnéd a tökéletes kávé és koktél készítésének titkát

Ha már régóta gondolkodsz azon, hogy a vendéglátásban kamatoztatnád a tehetséged és baristaként, mixerként vagy esetleg mindkét szakma képviselőjeként folytatnád az utadat, úgy a legjobb képzési konstrukciót garantáltan a Best Mixernél találod!

Fotó: bestmixer.hu

Egy versenyképes szakma megszerzésével ma már jövedelmező karriert futhatunk be, de ehhez kiemelten fontos, hogy az alapokat a legjobb helyről sajátítsuk el. Ahhoz, hogy biztosak lehessünk a döntésünkben, a lehetőségeinket körültekintően kell mérlegelni.

Hogyan válaszd ki a számodra legjobb mixer- vagy baristatanfolyamot?

Vendéglátós szakképzőiskolát találni nem nehéz, de a legjobbra rábukkanni már igazi kihívás. Ha viszont már a keresés alatt is körültekintő szempontrendszer mentén szelektálsz, csökkented a rossz döntéshozatal kockázatát. Tehát mielőtt választasz, lépésről lépésre járj utána, hogy:

A szakiskola milyen felszereléssel és eredményekkel büszkélkedik, mit mondanak róla a végzett tanulók?
Ha az intézményről alkotott minősítések, vélemények szinte egyhangúan pozitívak, akkor biztos lehetsz benne, hogy a képzés is magas színvonalon zajlik.

Fotó: bestmixer.hu

A képzési helyszín milyen messze van a lakóhelyedtől?
Ez különösen fontos szempont, hogyha mixerként szeretnéd kipróbálni magad. Ilyenkor ugyanis az autózás lehetősége kiesik, mert a prémium alkoholos italok elkészítésének része a kóstolás is.

A tanfolyam díja valóban a végösszeget mutatja vagy további többletköltséggel is számolni kell?
Gyakori probléma, hogy utólag derül fény az apróbetűs részekre, ami miatt szó szerint ráfizetsz.

Az oktatást mennyi idő alatt tudod elvégezni?
Ha másik munka mellett szeretnél tanulni, rengeteget számít, hogy több évbe vagy csupán pár hétbe telik a tanfolyam.

Fotó: bestmixer.hu

Az új szakképesítéssel külföldön is lehet-e boldogulni?
Az eltérő képzési helyek mind más típusú tanúsítványt adnak, ezért érdemes előnyben részesíteni azokat az iskolákat, ahol nemzetközileg akkreditált bizonyítványt szerezhetsz.

A Best Mixer 5 egyedülálló előnye

Ahogy azt a felsorolt szempontokból is láthatod, egy jó döntéshez rengeteg mindent figyelembe kell venni. A legtöbb esetben a választás kompromisszumokkal jár, azaz egyik vagy másik személyes igényünkről le kell mondanunk. A kivétel azonban erősíti a szabályt, ami ebben az esetben nem más, mint a Best Mixer.

Csúcstechnológiás körülményeket biztosít a tanuláshoz.
A 15 éve magántulajdonban lévő Best Mixer csúcstechnológiás körülményeket biztosít a tanulói számára. Legyen szó a kávé– vagy koktélkészítés professzionális színvonalú elsajátításáról, az oktatótermek mindkét esetben felülmúlják az elvárásokat.

Fotó: bestmixer.hu

Mixerként 500 darab különböző prémium ital közül válogatva gyakorolhatod a szakmát, miközben a legmodernebb bártender felszerelést is kipróbálhatod – a füstölőpisztolytól kezdve egészen a jéggömbkészítőig. Baristatanulóként pedig a legkorszerűbb kávégépeken (La Marzocco KB 90, Victoria Arduino Black Eagle) kísérletezheted ki a specialty kávék titkos receptjét.

Iskolahálózata egész Magyarországot lefedi.
A több mint 10 éves szakmai múlt alatt a Best Mixer egy komplett iskolahálózatot hozott létre Magyarország területén. Ezzel lehetőséget adott azoknak a vidéken élő tanulóknak is, akik egy tanfolyam miatt nem tudnák vállalni a költözést, vagy a napi több órányi utazást.

Jelenleg 15 Best Mixer iskola biztosít komfortos alternatívát, hogyha mixer- vagy baristatanfolyamon szeretnél részt venni, így csak meg kell keresned a hozzád legközelebb lévő opciót!

Fotó: bestmixer.hu

Nincsenek rejtett költségek.
A Best Mixer képzések 100%-ban megérik a pénzüket. A tanfolyamok díja többek között tartalmazza a legfrissebb oktatási anyagokból összeállított tankönyveket, a felhasznált alapanyagokat és eszközöket, de bizonyos esetekben még térítésmentes felkészítő tréningeket is.

Olyannyira, hogy bizonyos képzési csomagjaival egyszerre több szakképesítést is szerezhetsz. Ha nem tudsz például dönteni a barista- vagy mixertanfolyam között, egy tető alatt és egy áráért akár mindkettőt elvégezheted, anélkül, hogy rejtett költségektől kellene tartanod.

Előre egyeztetett oktatási időtartam.
Ha Best Mixer képzés mellett döntesz, akkor viszonylag rövid idő alatt szerezheted meg az új szakmádat. Az oktatás időtartama viszont tőled is függ, hiszen a tanfolyamok hivatalos időpontja mellett lehetőség van a közös egyeztetésre. A legjobb esetben akár 3 hét után kezedbe veheted az új bizonyítványodat.

Fotó: bestmixer.hu

Segíti a belföldi és külföldi elhelyezkedést.
A Best Mixer tanulójaként az elhelyezkedés miatt sem kell aggódnod. A szakképző iskola munkaközvetítőként is működik, ezért a sikeres vizsgázóinak belföldi és külföldi partnereinél egyaránt munkalehetőséget kínál.

Segítségével a legimpozánsabb szállodákban, de folyami- és óceánjáró hajókon is kamatoztathatod a megszerzett tudást. Emellett nemzetközileg akkreditált bizonyítványt kapsz, amit a világ minden táján elismernek.

Ha kedvet kaptál, jelentkezz Te is Magyarország piacvezető mixer- és baristaképzéseire! Szívesen tanulnál Magyarország piacvezető barista- és mixerképző iskolájában? Akkor nincs más dolgod, mint megkeresni a számodra legkedvezőbb oktatási csomagot és jelentkezni. Jelenleg számos kedvezményes ajánlat közül választhatsz: alaposan nézd végig a Best Mixer kínálatát!