Nyáresti előadásoknak ad otthont a Balaton hangulatos szabadtéri színpada

Siófok egyik legszebb részén, a Jókai park ölelte Kálmán Imre Szabadtéri Színpad pompás programkínálattal készül az idei nyári szezon alkalmából.

A SzínPart a maga 1576 fős férőhelyével a Balaton egyik legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű szabadtéri előadóhelyének számít, amit Siófok legszebb ligetében, a Jókai park ölelésében találunk. A Kálmán Imre Szabadtéri Színpad júliusban és augusztusban ráadásul feledhetetlen bulik és látványos előadások sorát ígéri.

A nyári főszezonban 16 előadásnak otthont adó szabadtéri színpad idei menetrendje a Kálmán Imre Művelődési Központ által patronálva valósul meg, július 15-én ráadásul a klezmermusical, Lévi Story ősbemutatójával várja a kultúra szerelmeseit.

Mindazok, akik egy üdítő nyári felfrissülésre vágynak, színvonalas színházi előadások, operettelőadások, komoly- és könnyűzenei koncertek közül szemezgethetnek, de nemzetközi hírű előadók és sikeres produkciók sora is várja majd a belföldi és külföldi vendégeket a nyár fővárosában.

A ránk váró, előadásban nem szűkölködő két hónapban a klezmermusical mellett, standup-est, jubileumi koncertshow és lemezbemutató koncert is pódiumra áll, így ha egyet tehettek, nappal strandoljatok egy jót, este pedig adjátok át magatokat a szabadtéri színpad élvezetének!

A Siófoki Szabadtéri Színpad 2022-es programja: