Öt év után újra az Akvárium Klubban koncertezik José González

Év végén látogat vissza hazánkba a 21. század egyik legtehetségesebb argentin-svéd énekese, José González.

A Heartbeats című dalával világsikert arató José González 2017-ben már bizonyította az Akvárium Klub közönségének, hogy elég neki pusztán egy akusztikus gitár, hogy vele és énekhangjával mindenkit levegyen a lábáról.

2022 októberében ezúttal legújabb lemezével, a Local Valley-vel lép az Akvárium Klub világot jelentő deszkáira, mely ugyanolyan halk és szerény maradt, akárcsak 2003-ban debütáló Crosses EP-jének zenéi.

A Local Valley szépen csendben, a maga tökéletességével, csodásabbnál csodásabb dalokkal kalauzol bennünket José González egészen különleges világában. A lemez debütáló, El Invento című dalának különlegessége, hogy ez az első szám, ami spanyol nyelven, argentin felmenőinek anyanyelvén íródott.

A koncert alkalmával a jól ismert González-hagyomány sem marad el: sor kerül más zenekarok dalainak újragondolására, emellett az előadó zenei spektrumát néhány dal erejéig egy dobgép színesíti majd.

Ha egy igazán különleges koncertre vágysz, az október 12-i koncertre ezen a linken tudod megváltani a jegyed, ITT pedig követheted az eseményeket.