Koktélok, koncertek és sportpályák várnak a Római-part legkedveltebb élményközpontjában

A tavasz első melegebb napsugaraival együtt nyitotta meg idei szezonját a Római-part legnagyobb élményközpontja, a Miamor Rómaim.

Számtalan attrakcióval nyitotta meg szezonját a Római-part élményközpontja, a Miamor Rómaim.

Budapest egyik legnépszerűbb sétányának ételudvara és annak hatalmas területe kétségtelenül minden korcsoport számára tartogat meglepetéseket, akárcsak izgalmas sportolási lehetőségeket.

A felfrissülésre vágyó kerékpárosokat már rögtön a bejáratnál hatalmas bicikliparkoló várja, belépve az udvarba pedig valóságos gyermekparadicsom tárul a szemünk elé: legyen szó a legkisebbektől a legnagyobbakig, itt minden csemete megtalálhatja a maga legkedvesebb játékát, legyen az mászóka, hinta, homokozó vagy épp trambulin.

A legkisebbektől a legnagyobbakig játékparadicsom vár itt mindenkit.

Fontos tudni azonban, hogy itt az idősebb korosztály sem marad majd megmérettetés nélkül: a röpizni vágyókat két strandröplabdapálya is várja, és ha épp nincs foglalás rajtuk, akár még tollasozhatunk is itt.

A Miamor Rómaimnál természetesen nemcsak a csapatsportok szerelmeseire gondoltak: nincs más teendőnk, mint térítésmentesen kérni egy labdát a bárból, hogy teqballasztalon is összemérhessük a tudásunkat.

blank
A Miamor Rómaimban szívesen látott vendégek a négylábú kedvencek.

Csak hogy fokozzuk az élvezeteket, az idei évtől egy tengópálya is színesíti a Miamor Rómaim palettáját, így kétségünk sincs afelől, hogy azok is, akik kéz helyett inkább lábban erősek, megtalálhatják itt a szívüknek kedves sportolási lehetőséget.

blank
Itt minden rendelkezésünkre áll, hogy a lehető legjobb hangulatban teljen a meccsnézés.

A meccseket követően, egy izzasztó pingpongmérkőzés után igazi mentsvár a bár és annak jéghideg limonádéja vagy hűsítő koktélja, netalán az udvar vegán és húsos kínálata. Az udvarban két food truck várja a megpihenni, feltöltődni vágyókat, ráadásul olyan alternatívákkal, melyek között a növényi étrendet követők és a húst hússal fogyasztók is találnak fogukra valót.

blank
A Római-part legkedveltebb élményközpontjában szomjas ezerbiztos, hogy nem maradsz.

A Miamoron belül immár 6. helyét megnyitó Las Vegan’s-nál 100%-ban vegán kínálattal találkozhatunk, és talán nem véletlen, hogy ízletes burgereiket nem csak vegánoknak ajánljuk. A Smoke Riders food truckja pedig minden bizonnyal a húsok szerelemeseit, a pulled pork és a BBQ különlegességek iránt ácsingózókat fogja levenni a lábáról.

blank
Ha valami igazán finomat szeretnétek kóstolni, a Las Vegan’s food truckját nem érdemes kihagyni.

De azt is teljesen megértjük, ha eltávolodva a város zajától, színes programokkal és koncertekkel körítve egy frissen csapolt sör, üde fröccs vagy a naplemente színében játszó Aperol Spritz társaságában tennél pontot egy programokban gazdag nap végére a Duna-partján.

Miamor Rómaim
miamor.hu
1031 Budapest, Római-part 47.