Sokszínű fesztivál tölti meg élettel Tokaj-Hegyalja egyik legkedvesebb falvát júniusban

A 2021-es sikeres debütálás után idén újra lüktetnek majd a hangszórók, koccannak a poharak és izzanak a grillrácsok a BOLDOGkisfalud Feszten június 24. és 26. között, Bodrogkisfaludon.

A rendezvény főszervezője a Kisfalucska Udvarház & Bisztró, ahol a séfek nemzetközi tapasztalatára épülő konyha várja a látogatókat. A további helyszínek között találjuk még a Bodrog Borműhelyt, illetve a Seven Hills Distillery-t (whisky- és ginlepárlót), ahol a világot már öt nemzetközi versenyen is maga mögé utasító Tokaj Gin készül.

Zenei programok a BOLDOGkisfalud Feszten

Idén a világ számos országát megjárt The Doors Alive (UK) lesz a nagyszínpad egyik vezető fellépője egyenesen Angliából, akik egy igazi, 1960-as évekbeli Jim Morrison fémjelezte Doors-koncert atmoszféráját teremtik meg a színpadon június 25-én.

A Lovasi András nevéhez fűződő Kiscsillag lesz a nagyszínpad másik vezető fellépője szombaton, összesen pedig 4 színpadon 14 formáció szólaltatja meg a hangszereit! Jazz, swing, ír kocsmazene, reggae, rockabilly és rock’n’roll, ismert és megismerésre váró dalok a BOLDOGkisfalud Fesztre hangszerelve.

A fesztivál gasztronómiai kínálata

Izzítja majd a sütőit a Kisfalucska Bisztró, de itt lesz A Leves Gasztroműhely/Borsod Burger, és a Panificio il Basilico (Szabi a Pék) is begyújt a kemencéjébe, hogy megsüsse világbajnok pizzáit.

A kézműves vásárban 10 helyi borászat kap helyet 10 kézműves termelővel karöltve, valamint a tokaji BAZ Beer kézműves sörfőzde is csapol majd a fesztiválon.

A gyermekek sem fognak unatkozni

Ezúttal is furfangosan humoros bábelőadások, különféle kreatív-interaktív foglalkozások, gyermekkoncert, valamint vízi és szárazföldi kalandtúrák várják majd a gyerekeket. A pecsétgyűjtő füzet segítségével akár az összes program bejárható, a pecsétek összegyűjtésével pedig meglepetés ütheti a kisebbek markát.

blank

Találkozzunk június utolsó hétvégéjén Bogrodkisfaludon!

Idén sátorhelyekkel is várják a fesztiválozókat már pénteken! A belépős szombati nap előtt péntek délután koncertekkel, grillterasszal, kiállításmegnyitóval, kertmozival és medencés pezsgőpartyval készülnek, szombaton reggeltől estig sokszínű programválasztékkal, vasárnap pedig különleges reggelikkel várják a kellemesen elfáradt fesztiválközönséget.

Bővebb infó: boldogkisfaludfeszt.hu