Márciusban ingyenes „kezdőbarát” csoportos edzésekkel vár két budapesti fitneszterem

A boldogság világnapja alkalmából március 20-án, izgalmas hétvégi program keretében invitál ingyenes, csoportos edzésekre két budapesti fitneszterem, ahol nyílt nap keretében vezetnek be bennünket az edzőtermek titkos világába.

Március 20-a a boldogság világnapja, ennek apropóján pedig keresve sem találni jobb hétvégi programot, mint boldogsághormonokat felszabadító csoportos edzéseken megismerni az edzőtermek, a vezetett csoportos órák világát.

Vasárnap 9 és 14 óra között a Life1 Allee és a Gilda Max Flórián szélesre tárja edzőtermének ajtajait, hogy 24 kezdőbarát vezetett óra és 2 előadás keretében mindenkit bevezessen a jóleső testmozgás világába. Kiváló apropó ez mindazoknak, akik nem jártak még edzőteremben, szívesen kipróbálnának új mozgásformákat, eddig azonban nem volt rá lehetőségük.

A nyílt nap keretében a csoportos órák mellett bemutatásra kerülnek az edzőtermi gépek, eszközök és használatuk, az előadások bepillantást engednek abba, hogyan érdemes elkezdeni vagy akár újra elkezdeni az edzést, hogy az igazán hatékony lehessen.

A csoportos edzések közül jobban megismerhetjük a gerinctornát, az alakformálót, a spinninget, a funkcionális köredzést, de még a kangoo-t is, számos más, izgalmas mozgásforma mellett.

blank

A nyílt napon és a csoportos edzéseken való részvétel minden esetben ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tudtok megtenni. Az eseményről aktuális információkat a Facebook-eseménynél találtok.