Ingyenes koncertekbe futhatunk Budapest számos pontján márciusban

Március 16-tól kezdődően ismét megrendezik Johann Sebastian Bach születésnapja alkalmából a Bach Mindenkinek Fesztivált. A komolyzenei programsorozat Bach születésnapjának hetében indul mintegy 150 ingyenes programmal.

Fuvolakoncert a Fővám téri Központi Vásárcsarnokban / Fotó: Bach Mindenkinek Fesztivál

Számos vidéki helyszínen, többek között Balatonfüreden, Debrecenben és Szentendrén, illetve a fővárosban is ingyenes komolyzenei programok garmadájával várják az érdeklődőket március 16. és 31. között.

Budapest számos pontján koncertekbe futhatunk, zenészek játszanak majd kávézókban, forgalmas csomópontokon és metróaluljárókban.

Ingyenes szabadtéri koncert a Deák téren / Fotó: Bach Mindenkinek Fesztivál

A Bach Mindenkinek Fesztivál 2022-es programjai Budapesten

A Bach Mindenkinek Fesztivál nyitónapján, március 16-án például a MÁV Szimfonikus Zenekar ad koncertet a Múzeum körúti Vinikli Borbárban este 6 órától.

Március 18-án a Bonbonier Chocolate Ráday utcai csokoládéboltjában különleges fuvolakoncertnek lehetünk szem- és fültanúi 5 órakor, míg március 20-án, vasárnap délelőtt 11-kor a II. János Pál pápa tér metrómegállóban futhatunk komolyzenei koncertbe.

Az Erzsébet téren, az Akvárium Klub előtt a Jumbó Tubaegyüttes koncertezik szintén március 20-án, délután 4 órakor. A Nem Adom Fel Kávézóba is érdemes lesz betérni, hiszen március 25-én például csellókoncertet hallgatva kávézhatunk 5 órától kezdődően.

A fentiek természetesen csak egy kis ízelítőként állnak itt, a Bach Mindenkinek Fesztivál teljes programlistáját itt találjátok: bachmindenkinek.hu