Budapestre érkezik a kétszeres Grammy-díjas a capella együttes

A Filharmónia Magyarország szervezésében kerül megrendezésre a The King’s Singers koncertsorozata Magyarországon. A formáció 2022. március 16. és 20. között látogat el Budapestre, Szegedre, Veszprémbe, Pécsre és Sopronba.

Fotó: Rebecca Reid

Az 53 éves múltra visszatekintő együttes nevéhez több ezer koncert fűződik, utánozhatatlan hangzáskultúrájuknak köszönhetően fellépéseiket mindig telt ház és hangos siker kíséri.

A The King’s Singers rendszeresen fellép a világ neves színpadain. Az énekegyüttes magas színvonalat képvisel és elkötelezett az új zenék előadása mellett. Kórusok által sosem énekelt populáris műveket előadva, angolos vonzerejükkel és precíz zenei tudásukkal világszerte megnyerték a közönség szívét.

A formációban köszönthetjük Patrick Dunachie kontratenort, Edward Button kontratenort, Julian Gregory tenort, Christopher Bruerton baritont, Nick Ashby baritont és Jonathan Howard basszust.

Az a cappella együttes magyarországi koncertjein a régi idők gyönyörű művei mellett olyan 20. századi „énekesmadarak” dalai is felcsendülnek majd, mint Freddie Mercury vagy Paul McCartney. A tavasz hírnökei mindig a legmagasabb szintű profizmussal állnak színpadra, ez garantált az öt hangversenyen is.

A The King’s Singers magyarországi koncertjeinek időpontja:

Bővebb infó: filharmonia.hu