Hamarosan 5 új hellyel gazdagodik a Bartók Béla út

Nincs megállás a Bartók Béla Boulevardon, sorra nyílnak az újabb és újabb üzletek, éttermek a népszerű budai városnegyedben.

Fotó: Bartók Béla Boulevard Facebook-oldala

A mindig nyüzsgő Bartók Béla úton sem év végével, sem év elejével nem áll meg az élet egy pillanatra sem. Egymást érik az üzletnyitások és egy szempillantás alatt telnek meg újra élettel az üzlethelyiségek, melyek csupán csak annyi ideig üresek, amíg át nem adják helyüket a városnegyedbe érkező új jövevényeknek.

Decemberben például két újabb üzlettel gazdagodott a Gárdonyi tér környéke. A Bartók Béla út 33. szám alatti Cipő & Papucs Szaküzlet helyét a Wesselényi utcából ismert ZUN Store kistesója vette át designkiegészítőivel felvirágoztatva az aprócska kis üzletet, míg a Gárdonyi tér másik oldalán a Bartók Béla út 32. szám alatt nyitotta meg legújabb és egyben legkisebb üzletét a Bortársaság.

A Bortársaság legkisebb üzletét a Bartók Béla úton nyitotta meg. Fotó: Bortársaság Facebook-oldala

A 2022-es év úgy tűnik azonban, hogy minden szempontból felfrissülést hoz a Boulevard életébe, hiszen jelenleg nem kevesebb, mint 5 új üzlet megnyitása van kilátásban a Gárdonyi tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti szakaszon. A Bartók Béla út 39. szám alatt eddig üzemelő szolárium helyét például borbár veszi át és nem kell messze mennünk, hogy egy újabb, ráncfelvarrás alatt lévő üzlethelyiségre bukkanjunk, hiszen a 41-es szám alól jól ismert Gulyáskantin helyén hamarosan egy modern vietnámi étterem újabb egységét üdvözölhetjük, a Vin.Vin City személyében.

blank
Vin.Vin City-ből is lesz mostantól egy a Bartók Béla úton. Fotó: Vin.Vin City Facebook-oldala

Sokak kedvence a Főzelékfaló is jó ideje már, hogy búcsút intett a Bartók Béla útnak, helyén Ázsiát idéző sushi- és thai wok étterem, a Buddha Original nyit újabb egységet. A Móricz Zsigmond körtér felé tovább haladva a Kakas Presszó helyén mára az igen széles italkínálatáról híres Hélium Drink Bárt találjuk, de nemsokára a Rizmajer söröket kedvelőknek sem kell Pestre látogatniuk, hiszen az egykori Wikinger Bisztró helyét egy Rizmajer Sörház viszi tovább.

De kíváncsian várjuk vajon ki virágoztatja fel a 35-ös szám alatt eddig működő Bartók Halláscentrum üzlethelyiségét, bár kétségkívül van egy olyan megérzésünk, hogy nem kell sokat várnunk a megoldásra.

Forrás: Bartók Béla Boulevard Facebook-oldala