5 dolog, amit tudnod kell az Eufória sorozat 2. évadáról

Januárban jön a 2019-ben hatalmas sikert arató HBO-sorozat, az Eufória új évada, amelyben folytatódik Rue (Zendaya), a drogfüggő tinédzser története.

Eufória sorozat 2. évad premier
Rue megformálásáért Zendaya Emmy-díjat kapott

Van előzetes?

Igen! December 20-án látott napvilágot az HBO nagy sikerű saját gyártású sorozatának második évadának előzetese, mindössze három szó kíséretében: Remember this feeling (nagyjából: Emlékszel az érzésre). Az angol nyelvű előzetest egy nappal később követte a magyar felirattal ellátott trailer.

Mikor jön ki az Eufória 2. évada?

Ahogy az az alig 3 perces előzetesből kiderül, az Eufória új évada január 9-én válik elérhetővé az HBO GO felületén.

Miről szól majd az Eufória új évada?

Nem szivárgott ki túl sok információ a sorozat új epizódjairól, sőt, Sam Levinson forgatókönyvíróról tudni vélik, hogy akár filmforgatás közben is hajlamos változtatni a forgatókönyvön.

Egy, a British Voguenak adott interjújában Levinson elmondta, hogy kegyetlen évad elé nézünk, majd Zendayát méltatva hozzátette: „Nagyon szeretem Z-ben, hogy bejárja ezeket a sötét helyeket [a forgatáson], viszont amint vége a felvételnek, lelazul a kamerák mögött, sütit eszik a Cheesecake Factoryból és mindenkivel poénkodik.”

Ugyanebben az interjúban Zendaya így fogalmazott: „Csak bizonyos szintig tudom megérteni a függőséget, így sokszor Samre kell hagyatkoznom, aki tinédzserként évekig függő volt. 19 éves kora óta tiszta. Engem ez tesz bizakodóvá. Mikor ennyi szarral küzd az ember – különösen ebben az évadban megszakad a szívem Rue-ért -, mégis van egy aprócska reménysugár, mert tudom, hogy Rue hasonlít Samre.”

eufória 2. évad premier
Hunter Schafer és Zendaya az Eufória első évadában

Minden karakter visszatér a második évadban?

Fezco és Rue levegőben lógó utolsó jelenetének ellenére szinte biztosak lehetünk abban, hogy mindketten feltűnnek majd az új évadban. Sam Levinson korábban már megerősítette, hogy Rue nem halt meg az első évad végén. Az előzetest látva pedig nem lehet kétségünk afelől, hogy a többi karakter története is folytatódik.

Érkeznek új arcok a képernyőre?

Augusztusban az HBO megerősítette, hogy három új színésszel bővül a csapat: Minka Kelly amerikai színésznő és modell, Demetrius “Lil Meech” Flenory Jr. amerikai színész és rapper, valamint Dominic Fike énekes-dalszerző csatlakozott a stábhoz.