6 kandallós kuckó a felejthetetlen téli kikapcsolódáshoz

Az év vége felé közeledve mindenkire ráfér a pihenés, főleg, hogyha azt egy eldugott helyen teheti, ahol a hangulatról a meleget adó kandalló gondoskodik. Egy ilyen tökéletes pár napos kikapcsolódáshoz gyűjtöttünk össze otthonos szálláshelyeket, ahova bekuckózhattok a hideg téli estéken.

Saslak

A Saslak Vendégház célja, hogy a vendégek számára menedéket biztosítson a rohanós, kapkodós hétköznapok elől. A Dunakanyar egy csendes pontján, Nagymaros és Kismaros között található szálláson minden tárgynak története és jelentése van: a konyhapult a kert régi diófájából készült, a mosdótálat eredetileg oda álmodta meg a készítő, az asztal pedig egy idős néni ajándéka.

Naphegy Vendégház

A mesébe illő, zebegényi ház mindenkit vár, aki a lehető legtávolabb kerülne a városi nyüzsgés elől, és szívesen megpihenne az egyedi tervezésű, természetes anyagok felhasználásával kialakított kis lakban. A téli hidegben felmelegedhettek a kandalló melegében, a dézsakádban vagy az erdőre nyíló szaunában.

Szőlőhegy Vendégház Sümeg

A festői sümegi vár szomszédságában található vendégház egy erdővel és szőlővel körülvett udvarral büszkélkedhet, amit bent óriási kandalló koronáz meg. A legtöbb helyi látnivaló sétatávolságra található, az egész napos nézelődés után pedig külön élvezet bekuckózni a nyugalmat árasztó, kényelmes vendégházba.

Geresdlaki Vendégházak

A székely gerendaházak Pécs közelében, Geresdlak elbűvölő részén, a szőlőhegy eldugott zugában nyújtanak hangulatos kikapcsolódást. Az összkomfortos épületek szaunával és jacuzzival felszereltek, utóbbiban pihenve pedig lenyűgöző kilátás nyílik a Kelet-Mecsek mesébe illő, lankás tájaira.

Csodaszarvas Vendégház

A lakályos vendégház a Bükk szívében fekszik, ahol kirándulóhelyek és látnivalók tömkelege elérhető az idelátogatók számára. A maximális kényelmet biztosító ház a természet lágy ölén, fürdődézsával, kandallóval, szaunával és – a filmrajongók nagy örömére – egy moziszobával felszerelve várja a pihenni vágyókat.

Édenkert Noszvaj

A “világvégi” kisház természetközeli élményt kínál luxuskivitelben: az eldugott ház saját, erdőre néző pezsgőfürdős káddal és szaunával rendelkezik, a benti hangulatról pedig a kandalló gondoskodik. Az intim környezetnek és a meghitt, otthonos berendezésnek hála minden adott a zavartalan pihenéshez.

Ha még több szálláshely közül válogatnátok:

Nyitókép: Naphegy Vendégház