6 dézsafürdős szálláshely, ahol felmelegedhettek a hűvös téli estéken

A tél beköszöntével a hétvégi kikapcsolódások tervezésénél még nagyobb szerepet kap az, hogy olyan szállást válasszunk, ahol maximális kényelemben tudjunk bekuckózni a természetben töltött nap után. Összegyűjtöttük nektek azokat a helyeket, ahol a végtelenül hangulatos enteriőr mellett gőzölgő vizű dézsafürdő is gondoskodik a nap végi ellazulásról.

Rigó ház

A Szentendrei-sziget szívében található a mesés házikó, amihez egy óriási kert és egy gőzölgő vizű dézsafürdő is tartozik. A teljesen felszerelt, stílusosan berendezett és elképesztően hangulatos szálláshely közel helyezkedik el a nyugalom szigeteként ismert kisoroszi szigetcsúcshoz.

KicsiKék

A Mátra lábánál, csendes és nyugodt környezetben áll a teljesen felújított, minden igényt kielégítő KicsiKék szálláshely, a házat körülvevő hatalmas fenyőfák árnyékában pedig lehetőség van bográcsozásra, szalonnasütésre és dézsafürdőzésre is. A kisállatbarát hely hat fő elszállásolására alkalmas.

Hűs Udvar Vintage

A szőlős dűlőiről ismert Noszvajon találjuk a vintage családi nyaralók hangulatát idéző házat, amely télen-nyáron várja a pihenni vágyókat. A diófák övezte kertben kényelmesen elfogyaszthatjuk a ház hideg rozéját a nyári hőségben, a hűvösebb napokon pedig felmelegedhetünk a hangulatos fürdődézsában.

Őrségi Csónakház

A mindenki által magasztalt, mesebeli Őrség egyik fő látnivalója a kristálytiszta Vadása-tó, amitől csupán 100 méterre található a környék legkuckósabb szálláshelye, az Őrségi Csónakház. Az idilli környezetben töltött tóparti pihenés garantáltan kiszakít a szürke hétköznapokból és feltölt a vészesen közeledő hidegebb időszakra.

Kishosszurét

A vendégház egy hatalmas farmon helyezkedik el Pécshez közel, a Zengő-hegy lábánál, ablakaiból pedig gyönyörű kilátás nyílik a környékre. A 30 hektáros birtokon juhtenyésztés folyik, így az idelátogatók a pihenés mellett betekinthetnek a gazdaság mindennapi életébe is.

miházikónk

Budapesttől csupán egy órányira, a Vértes peremén találjuk a miházikónk vendégházat, amely tökéletes választás az aktív pihenést kedvelőknek, hiszen a közelben számos kirándulóhely és bicikliútvonal húzódik, emellett horgászásra, wellnessezésre és gasztronómiai kalandozásra is van lehetőség. A házikóélményt egy kültéri, fűthető, hétszemélyes fürdődézsa koronázza meg.