A világ egyik legnépszerűbb rockbandája lép 2022-ben a Papp László Budapest Sportaréna színpadára

A Five Finger Death Punch vadonatúj európai arénaturnéjának Budapest is része, a banda 2022. július 5-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

A Five Finger Death Punch július 5-én érkezik Budapestre.

2022. július 5-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadára lép a Five Finger Death Punch és előzenekarként pedig nem kisebb név, mint a Hollywood Undead melegíti majd be a közönséget. A Five Finger Death Punch a mai napig több mint 8 milliárd streaminggel és 3 milliárd videómegtekintéssel büszkélkedhet, emellett pedig csak 2018 és 2020 között több mint 1 millió koncertjegyet adott el.

Ezzel jelenleg a világon a második legnépszerűbb rockbanda az eladások és letöltések számát tekintve egyedül a Metallica előzi meg őket. Amióta az egyik legismertebb névvé vált, a Five Finger Death Punch az összes jelentős fesztiválon játszott már, és teltházas arénakoncerteket adott szerte a világban.

A Papp László Budapest Sportaréna színpadát a Hollywood Undead melegíti be,

Debütáló albumuk, a The Way of the Fist 2007-es megjelenése óta a banda hat lemezt adott ki, amelyek mindegyike RIAA arany vagy platina minősítést szerzett. Ezenfelül a Five Finger Death Punch számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést is kapott az elmúlt évtizedben.

Legutóbbi anyaguk, az F8 a világ számos rocklistáján az első helyen debütált, és top 10-be került az eladási listákon is, többek között az Egyesült Államokban, Ausztriában, Ausztráliában, Kanadában, Finnországban, Németországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban.

A budapesti koncertre jegyeket a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon tudtok vásárolni.