Élet a Netflixen túl: 15 szuper sorozat 2021-ből, ami eddig elkerülhette a figyelmed

A sorozatok világában – bár ez Magyarországról kevésbé látszik – van élet a Netflixen (és az HBO GO-n) túl is. Összegyűjtöttük hát nektek 2021 legjobb olyan sorozatait, amik talán eddig elbújtak a szemetek elől. 

15. Dr. Agy – Apple TV (IMDB: 7,0)

Szevon egy ragyogó tudós, akit borzalmas tragédia ért. Ki akarja deríteni, mi is történt családjával, ezért halottak agyával „szinkronizálásokat” hajt végre, hogy az emlékeikben nyomokat keressen.

legjobb sorozatok 2021

14. Kilenc idegen – Hulu (IMDB: 7,0)

Kilenc feszültségekkel teli városlakó keres fel egy gyógy- és wellnessüdülőhelyet, amely gyógyulást és átalakulást ígér. Az üdülőhely igazgatója egy nő, aki azért dolgozik, hogy felfrissítse fáradt elméjüket és testüket.

legjobb sorozatok 2021

13. A Sólyom és a Tél Katonája – Disney+ (IMDB: 7,3)

Miután Steve átadta a pajzsát (a Bosszúállók: Végjáték végén) Samnek, a Sólyom és Bucky csapatként fog össze a Flag-Smashers csoport ellen.

12. The Underground Railroad – Amazon (IMDB: 7,4)

Egy fiatal lány elképesztő felfedezést tesz, amikor megpróbál kiszabadulni a rabszolgaságból.

legjobb sorozatok 2021

11. Az Idő Kereke – Amazon (IMDB: 7,5)

Fantasysorozat, mely Robert Jordan legendás regényciklusára épül. Az eredeti mű számtalan esetben merít az európai és ázsiai mitológia világából, valamint a hinduizmus és a buddhizmus körforgás-elméleteiből és a kereszténység teremtéselméletéből.

10. Wakefield – Showtime (IMDB 7,6)

Nik Katira a legkiegyensúlyozottabb ápoló az ausztráliai Kék-hegységben található Wakefield mentális egészségügyi osztályán. De egyszer csak meginog, és azon kapja magát, hogy már ő sem tudja, hol a határ a valóság és az őrület között.

blank

9. Starstruck – HBO Max (IMDB: 7,6)

Egy Y generációs lány, akinek karrierje zsákutcába jutott, felfedezi, milyen bonyodalmakkal jár, ha véletlenül lefekszik egy filmsztárral.

blank

8. Yellowjackets – Showtime (IMDB: 7,9)

Egy középiskolás női futballcsapat egy repülőgép-szerencsétlenség túlélője lesz az ontariói vadon mélyén.

blank

7. WandaVízió – Disney+ (IMDB: 8,0)

Wanda Maximoff és Vízió egy csendes kisvárosban, Westviewban laknak és megpróbálják eltitkolni az erejüket a szomszédok elől. Wanda és Vízió emlékei hiányosak, azt se tudják, hogy kerültek a városba. Az idő folyamán rájönnek, hogy semmi sem az, aminek látszik.

blank

6. Heels – Stars (IMDB: 8,1)

Két testvér és rivális – az egyik gazember a ringben, a másik hős. Ketten versengenek a népszerűségért egy kisvárosban Georgiában.

blank

5. We Are Lady Parts – Peacock (IMDB: 8,1)

Egy muszlim lányokból álló punkbanda, a Lady Parts története, a kocka Phd-hallgató gitárosuk nézőpontjából.

blank

4. Reservation Dogs – Hulu (IMDB: 8,1)

Vígjátéksorozat négy indián tinédzserről, akik egy rezervátumban nőnek fel Oklahoma keleti részén.

blank

3. Resident Alien – SyFy (IMDB: 8,2)

Harry, a lezuhant földönkívüli egy kisvárosi orvos alakját ölti fel. Titkos küldetése miatt nehéz helyzetbe kerül.

blank

2. Hacks – HBO Max (IMDB: 8,2)

Ez a sötét dramedy a Las Vegas-i komikusok világába vezet. Egy fiatal írónő és egy veterán standupos kapcsolatát mutatja be.

blank

1. Loki – Disney+ (IMDB: 8,3)

Miután Loki 2012-ben ellopta a Tesseractot (Bosszúállók: Végjáték), az Idővariációs Hatóság elfogja, mivel galibát okozott a múltban. Lokinak választási lehetőséget adnak, vagy törlik a létezésből, vagy segít nekik. Loki végül az utóbbi mellett dönt.

Ha mégis a legjobb Netflix-sorozatokra vagy kíváncsi: