7 hangulatos forraltbor-lelőhely Budapesten, ahol felmelegedhetsz idén télen

Idén télen is kár lenne kihagyni a karácsonyi időszak legkülönlegesebb, fűszeres alkoholos italát, a forralt bort. Ilyenkor könnyű elveszni a nagy kínálatban, ezért összegyűjtöttük nektek a kedvenc forralt borozós helyeinket Budapesten.

Normafa Síház

Ha kicsit kiszakadnátok Budapest pörgéséből, akkor érdemes a városközponttól csupán 15-20 percnyire található Normafa Síházban keresni a kikapcsolódást. A Síházban utánozhatatlan a hüttehangulat, a helyben kapható forralt bor- és gőzgombóckínálatnak köszönhetően.

1121 Budapest, Eötvös utca 59.

forralt bor budapest

Geraldine

A Nemzeti Múzeum mellett található, gyönyörűen felújított Geraldine: Auguszt a Múzeumkertben fantázianevet viselő cukrászdában is megkezdődött a téli szezon. A hideg beköszöntével a sós és édes finomságok mellé forralt borral és narancsos punccsal várják a hangulatosan feldíszített belső tér vendégeit.

1088 Budapest, Múzeum körút 14-16.

forralt bor budapest

Majorka

Természetesen a Városmajor közkedvelt, kultikus gasztrokocsmájának kínálatából sem maradhat el idén a forralt bor. Ide még borús időben is érdemes betérnetek, a kellemes környezetnek, a helyben kapható gőzgombócnak és forralt bornak köszönhetően garantáltan jobb hangulatba kerültök.

1126 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 16.

forraltbor budapest

Alapozó

Az Alapozó idén kibővítette forraltbor-kínálatát, így még a chilis, aperolos és pálinkás forralt bort is megkóstolhatjátok. Emellett kaphatóak náluk olyan különlegességek is, mint a forró Tatratea, a rumpuncs és a rumos tea. A meleg alkoholos italok mellett péntekenként élő DJ-vel várják vendégeiket.

1117 Budapest, Móricz Zsigmond Körtér, Gomba 3. cikkely

forraltbor budapest

Keksz

A Madách tér egyik üde színfoltjaként ismert Kekszben idén is forralt borral várnak titeket. Ha pedig eddig még nem tapasztaltátok meg, milyen a reggeli mellé legurítani egy finom fahéjas-szegfűszeges alkoholos italt, itt ezt is megtehetitek, az egész nap elérhető reggelikínálatukból szemezgetve.

1075 Budapest, Madách tér 4.

Forralt borozás budapest 2021

Kredenc Cafe & Delicatesse

A Kredencben a finom kávé, a napi leves és a frissen sült, ropogós péksütemények mellett, a tél eljövetelével már forralt bor is kapható. A bolt családias hangulatának köszönhetően hangulatos környezetben, kézműves finomságok társaságában fogyaszthatjátok el a lélekmelengető italt.

1051 Budapest, József nádor tér 12.

Forralt borozás budapest 2021

Kino Café Mozi

A Kino Café Mozi alapítóinak célja az volt, hogy egy családias, szerethető és otthonos helyet varázsoljanak a mozi kávézójából. A tél eljövetelével isteni forralt borral várják nemcsak a mozifilmek szerelmeseit, hanem azokat is, akik egy baráti beszélgetés közben átmelegednének.

1137 Budapest, Szent István körút 16.

Forralt borozás budapest 2021

Ha a forralt borok után arra is kíváncsi vagy, hol lehet Budapest legjobb forró csokiját kapni 2021-ben, alábbi cikkünkből megtudhatod:

Nyitókép: Normafa Síház