Ma nyit a karácsonyi vásár a Szent István Bazilika előtti téren

Minden földi jóval, programokkal, dallamokkal és az elmaradhatatlan ünnepi fényekkel nyitja meg ma kapuit a hagyományos, nagy múltra visszatekintő karácsonyi vásár a Bazilikánál.

Karácsonyi vásár Bazilika 2021
Fotó: adventbazilika.hu

Lesz miből válogatni idén a adventi forgatagok és karácsonyi vásárok terén, hiszen a 12 éves múltra visszatekintő, Bazilika előtti adventi- és karácsonyi vásár a hagyományokhoz méltóan kerül megrendezésre.

A Bazilika előtti téren az évek hosszú sora alatt megismert árusok és kézműves termékeik természetesen tiszteletüket teszik, ahogy nem marad a tér karácsonyfa, ünnepi dekoráció, adventi fények és délutánonként 16:30-tól a Bazilika homlokzatára festett varázslatos fényfestés nélkül.

Karácsonyi vásár 2021 Bazilika
Fotó: adventbazilika.hu

Természetesen nem maradnak el a közös adventi gyertyagyújtások és a hangulatos koncertek sem, de kicsiknek és nagyoknak is közös élményekkel szolgál majd a téren felállított jégpálya, a szelfiautomata és a téren berendezett fotókiállítás is.

A szervezők idén a „Szeretetben. Biztonságban.” égisze alatt a vásárt az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően rendezik meg, ezért védettségi igazolvány mindenképp szükséges lesz a belépéshez.

További információkat és részletes programokat az adventbazilika.hu oldalon találtok.