Téli csodavilággá változik Budapest legnagyobb tetőkertje

A pezsgő nyári programok után november 14-től egészen az év utolsó napjáig ünnepi meghittség költözik Budapest legnagyobb tetőkertjébe.

Sült gesztenye és forralt bor illatába burkolózik a jégkorcsolyapálya, ami mellett hangulatos körhinta és kézműves vásár is várja a kicsiket és nagyokat. A szabadtéri, tetőkerti Westend Winter Wonderland szezonális élményeivel családok és közösségek is együtt, a város felett hangolódhatnak a közelgő ünnepekre.

A hagyományos korcsolyázáson kívül november 15-től ingyen használható körhinta várja majd a családokat – amelynek használatához a Westend applikációjában lévő kupon bemutatása lesz szükséges –, emellett az Eötvös10 szervezésében további családi események töltik meg az adventi hétvégéket a város felett: lesz gyerekkoncert, óriásbábos produkció, kézműves foglalkozás, emellett közös gyűjtésre is sor kerül a TündérPakk Alapítvánnyal.

A Winter Wonderland a látogatóknak szánt programokon túl cégek, csapatok számára is új, biztonságos alternatívát nyújt karácsonyi események megvalósításához egy igazán különleges szabadtéri helyszínen a város szívében.

A Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes, védettségi igazolványhoz nem kötött, a jégkorcsolyapálya használata 1500 forint, amely összeg teljes egészében levásárolható a Westend közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében. Terézváros lakóinak a jégpályára sem szükséges jegyet váltaniuk, amennyiben felmutatják érvényes lakcímkártyájukat. A helyszínen korcsolyakölcsönzésre is lesz lehetőség.

Bővebb infó: ITT