Budapesten koncertezik Justin Bieber

Ma jelentette be Justin Bieber a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

Justin Bieber koncert Budapest 2023 Aréna jegyek

2022 májusa és 2023 márciusa között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel. Hamarosan a további dátumokat is közzé teszik, Ázsiában és a Közel-Keleten.

Az észak-amerikai turné San Diegóban indul 2022 februárjában, míg a nemzetközi turné 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, továbbá érintett lesz Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogat az énekes.

Justin Bieber 2023. március 11-én koncertezik a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek november 19-től vásárolhatók.

A jegyvásárlás november 19. péntek reggel 10 órától lehetséges az Eventim oldalán online, illetve személyesen a Tex országos jegyirodáiban.