5 stílusos ajándékötlet férfiaknak

Ha éppen ajándékon gondolkozunk egy számunkra fontos férfi számára, a két kulcsszó, amit érdemes észben tartani, a stílus és a funkcionalitás – ha ezek között megtaláltuk a kellő egyensúlyt, már helyben vagyunk. Fűszerezzük még meg az egyéniségéhez illően egy kis különlegességgel, és az öröm garantált lesz! Az alábbiakban ennek szellemében igyekeztünk összegyűjteni néhány ütős tippet.

Kábelrendező táska

Egy klasszikus értelemben vett praktikus megoldás, amivel elérhető, hogy a magunkkal hordott töltők, zsinórok, fülhallgatók, powerbankek ne gubancolódjanak össze. De itt sem kell megállnunk a műszaki üzletekben kínált szürke és a fekete hálós, egyszerű daraboknál. Léteznek műbőrből, bőrből készült, bőröndhöz, neszesszerhez illeszkedő praktikus kábelrendezők is.

Ha a párod többféle kütyüt tart magánál egy átlagos napon is, vagy folyton lohol az elkevert töltőkábelek után, akkor  garantáltan örülni fog egy olyan táskának, ahol a sok különböző zsebben átlátható módon fér el minden, amire a hétköznapok vagy a nyaralások során szüksége lehet.

Designtermosz és kulacs

A speciális kidolgozású termoszok, kulacsok a környezetvédelmi szempontokat ötvözik a praktikummal és az esztétikával. A hőszigetelő termoszok segítségével a frissítő italok nyáron hűvösek maradnak, a forró tea pedig akár 24 órán keresztül kellemesen meleg lehet. A műanyag palackokkal ellentétben a kulacsok szinte végtelen alkalommal újrahasználhatók, és rád vagy a környezetedre ártalmas anyagokat sem tartalmaznak.

ajándék férfiaknak

A legkülönfélébb dekorok és bevonatok között válogathatunk: találhatsz tölgyfából vagy rézből készült, exkluzív darabokat is. Egy esztétikus, stílusos kulacsot pedig mindenki szívesebben és tovább fog használni.

Látogatójegy egy sörfőzdébe

A kézműves sörrajongók száma évről évre nő: ha a párod alig várja a magyar kraftok friss főzeteit, akkor biztos, hogy szívesen megtudna többet arról is, hogy a szívéhez közel álló ital hogyan is készül.

Több magyar sörfőzdénél alapnak számítanak a tartott főzdetúrák, ahol a készítés folyamatába bárki betekinthet. Egy kisebb kézműves üzem meglátogatása olyan élményt ad, ami után a sörhöz való kapcsolata mindenkinek egy kicsivel bensőségesebbé válik. Ráadásul mindig összekötik néhány pohárnyi kóstolóval is: hangulatos, izgalmas és emlékezetes estét jelent egy ilyen program!

ajándékötlet férfiaknak

Bőr laptoptartó-készítő élményworkshop

Ha a megajándékozott szereti a kézműves, magyar tárgyakat, az egyedi designt, akkor egy exkluzív táskakészítő workshop is stílusos meglepetés lehet. Laptoptokra mindenkinek szüksége van, ha pedig egy kézzel készített, bőr darab töltheti be a funkciót, akkor garantált, hogy sokáig használatban lesz és emlékezetes ajándék lesz.

Lezser divatkaróra

Egy ruhához illő, stílusos karóra még senki megjelenésének nem ártott, az urak számára pedig sok helyen szinte elvárás. A presztízsdarabok kiválasztását általában hosszú mérlegelés előzi meg, de mindig van helye a gyűjteményben néhány márkás, a lazább megjelenésekhez passzoló divatkarórának is.

Ezek költséghatékony, stílusos darabok, amelyek jól variálhatóak a megjelenéshez képest. Egy márkarajongónak külön öröm lehet, ha például a ruháihoz illő Tommy Hilfiger férfi órával leped meg. Bőven nyújtanak teret a kísérletezésre: bevállalós rózsaarany-fekete színpárosítás vagy egy robosztus, sportos chrono? Csak választanod kell!

ajándék férfiaknak