900 forintért mozizhatunk novemberben a Cinema City Filmünnepen

A Cinema City november 11. és 14. között rendezi meg mozirajongóknak szóló eseménysorozatát, a Filmünnepet, amelyen több mint 30 film közül választhatnak a mozizni vágyók a normál jegyár kevesebb mint feléért.

Cinema City Filmünnep 2021

A Cinema City Filmünnep alatt a nézők 900 forintért (2D) és 1100 forint plusz szemüveg (3D-vetítés) áron vásárolhatnak jegyet többek között a Diana hercegnő életét bemutató Spencer-re, a Céline Dion világslágereit is megszólaltató Aline – A szerelem hangja alkotásra, de olyan nagy közönségkedvencekre is, mint a Dűne, a Venom 2. – Vérontó, az Örökkévalók, a Croodék: Egy új kor, vagy a 007 Nincs idő meghalni.

A moziműsor szerves részét képezik a magyar filmek, így a Vadlovak – Hortobágyi mese, a Feleségem története, az Így vagy tökéletes vagy a Tanú vágatlan, eddig moziban be nem mutatott változata.

Nem maradnak el a filmklubok sem. A Tanú vágatlan változata kapcsán Réz András tart beszélgetést, a Csapda a neten című dokumentumfilm 12 éves korúak számára ajánlott, vágott verziója, és 18 éves kor felett ajánlott eredeti változata kapcsán pszichiáter szakértő és az ORFK bűnmegelőzési osztályának vezetőjével beszélgethetnek a nézők. Olyan magyar filmes alkotókkal is találkozhatnak majd a moziba látogatók, mint Szabó Győző, Molnár Áron és Illés Gabriella producer (Toxikoma), Klem Viktor színész és Bergendy Péter rendező (Post mortem) és Eperjes Károly (Magyar passió).

A mozilánc minden formátuma részt vesz a Filmünnepen, így az IMAX 3D (1100 forint plusz szemüveg), a VIP 2D (5100 forint), a VIP 3D (5400 forint), a 4DX 2D (1900 forint), 4DX 3D (2100 forint plusz szemüveg) és a régióban egyedülálló ScreenX is (1450 forint).

Jegyvásárlás és bővebb infó: www.cinemacity.hu