3+1 turkáló Budapesten, ahonnan lehetetlen kincsek nélkül távozni

Minőségi ruhák, megfizethető áron – ilyen is lehet a fenntartható divat! Mutatjuk, a fővároson belül merre érdemes nézelődnötök, ha másodkézből megörökölt, ámbár újnak tűnő göncökre vágytok. Íme három kincsekkel teli turkáló Budapesten! 

Rongybaba DesignStore

A Margit körúti Rongybaba igazi budai kincsesládika azok számára, akik elérhető áron szeretnének kiváló állapotú, válogatott ruhához jutni. Ha sikerült kincsre találni, messze nem is kell menni, találunk még itt táskát, cipőt, de még kézzel készített, egyedi bizsu ékszereket is. A kínálat folyamatosan frissül.

1027 Budapest, Margit körút 24.

Turkálók Budapest: Rongybaba DesignStore

Gizmo Vintage

A város közepén, a Blaha Lujza tértől nem messze, a Somogyi Béla utcában bújik meg az első pillantásra parányinak tűnő Gizmo Vintage. A látszat azonban néha csal, a földszinten tett kincskeresésünket megkoronázhatjuk az emeleten tett kutakodással, ahol majdhogynem dupla annyi vintage ruha, farmer, könyv, kazetta, lemez, cipő és 90-es évekbeli retró relikvia közül válogathatunk.

1085 Budapest, Somogyi Béla utca 16.

Turkálók Budapest: Gizmo Vintage

Humana Vintage

Folyamatosan frissülő árukészletével és potom áraival a Humana üzletek verhetetlen résztvevői a budapesti turkálók hadának. Megkülönböztethetünk közülük két, kimondottan vintage ruhákat forgalmazó boltot, amelyek a régi ruhák szerelmeseinek kedvelt célpontjai. Érdemes követni őket Facebookon, hogy értesüljünk az új kollekciók érkezéséről, valamint hatalmas akcióikról, melyek során akár 100-200 Ft/db áron juthatunk régi-új ruhákhoz.

1085 Budapest, József körút 74.
1052 Budapest, Károly körút 8.

Turkáló Budapest: Humana Vintage

+1 LiveRobe

A digitális gardróbként működő LiveRobe egy magyar fejlesztésű használtruha-applikáció, amelyen keresztül eladhatjuk megunt ruháinkat, és újakat vásárolhatunk helyettük. Az egyelőre gyerekcipőben járó alkalmazás ingyenesen letölthető, és a regisztráció sem jár plusz költséggel. A LiveRobe jelenleg nem rendelkezik túl nagy kínálattal, ez azonban idővel biztosan változni fog, ahogy egyre többen kezdik használni.

Budapesti turkálók

A cikket az Y Generáció Iskolaszövetkezet támogatta. Hasonló tartalmakról ITT találsz bővebb infót.