6 hegyi menedékház, ahol élvezet bekuckózni esténként

Tagadhatatlanul ősszel a legszebbek a fák, így érdemes maximálisan kiélvezni a természetben töltött időt, mielőtt beüt a nagy hideg. A tökéletes pár napos kikapcsolódáshoz gyűjtöttünk össze hangulatosnál hangulatosabb szálláshelyeket, ahova bekuckózhattok esténként, és teljes kényelemben töltődhettek fel.

BörzsönyPagony pihenőház

Az egyben elegáns és kuckós pihenőház Kismaroson található. Míg a madárcsicsergés és a gyönyörű környezet gondoskodik a lelki feltöltődésről, a szauna és a jakuzzi a mindennapokban elfáradt testet is ellazítja. A háztól különböző kirándulóútvonalakon felfedezhetitek a Börzsöny legszebb helyeit is.

üDűlő

Az egyedi, Csór-Iszka Szőlőhegyen található házikó megőrizte a hajdani kis kőházmivoltát, ám felszerelésével tökéletesen megfelel a mai igényeknek is. A kuckós házikó hatalmas teraszáról elbűvölő panoráma látható, amit érdemes az év minden egyes évszakában megcsodálni.

blank

Irma-forrás Vendégházak

A vendégházak Budapesttől csupán egy órára várják a megfáradt vendégeket. A háborítatlan pihenésről a mesebeli környezet gondoskodik, az elhelyezkedés pedig tökéletes a Dunakanyar felfedezésére. A teljes körű kényelmet biztosító házakban bográcsozni és grillezni is van lehetőség.

blank

Ezüstszarvas Öko-Gerendaház

A ház Szarvaskő mellett helyezkedik el, így tornácáról pazar kilátás nyílik a falut körülvevő hegyekre és a közeli kilátóra. Az idilli környezetből és a szállás hangulatos berendezéséből áramlik a nyugalom, az aktív pihenést preferáló vendégek pedig az óriási kertben adózhatnak kedvenc időtöltésük oltárán.

Moha és Páfrány Kabinház a Rámnál

A kabinház Dömösön, a híres Rám-szakadék erdőjében található. Tökéletes kiindulópont azoknak, akik a környéken túráznának, és a nap végén egy hangulatos kuckóban hajtanák álomra a fejüket. A természet csendjét maximum a patak csörgedezése zavarja meg, így minden adott az ideális feltöltődéshez.

blank

Hét kenyér Ökovendégház

A vendégház a Balaton-felvidékre jellemző, napfény érlelte szőlősorok között található, erkélyéről pedig lélegzetelállító panoráma tárul elénk. Az itt töltött idő alatt megtapasztalhatjuk, hogy milyen egy önellátó házban élni és ezáltal maximálisan kiélvezni a természet adta lehetőségeket.

blank

Ha még több hasonló szálláshely közül csemegéznél, olvasd el a korábbi cikkünket: