6 vadregényes fakuckó a tökéletes őszi pihenéshez

A hőmérséklet csökkenésével ideje búcsút inteni a strandolásnak, illetve a vízparton töltött napoknak, és célba venni az őszi színekben pompázó belföldi kirándulóhelyeket. A felhőtlen kikapcsolódáshoz elengedhetetlen a tökéletes szállás: ehhez gyűjtöttük össze nektek a leghangulatosabb fakuckókat.

Tokaj Paradise

A Tokaj Paradise kabinjaiban a természet lágy ölén, Magyarország egyik legnépszerűbb borvidékének közepén pihenhetjük ki a hétköznapok fáradalmait. A magyar csapat által tervezett egyedülálló kabinokat kívül-belül a letisztult stílus jellemzi, melyekből mind lenyűgöző kilátás nyílik az érintetlen természetre.

Hello Mátra

A Mátra szívében, az erdő szélén terül el a csodálatos panorámával megfűszerezett, barátságos és otthonos vendégház. A környéken számos kirándulóhelyet fedezhetünk fel, a túrák után pedig valóságos feltöltődés visszatérni a belül faborítású, kandallóval is felszerelt kuckóba.

Őze Tó és Faház

Festői környezetben vár titeket a saját tóval rendelkező, romantikus faház, ami leginkább a Szerelmünk lapjai c. film hangulatát idézi. Gyakorlatilag minden lehetőség adott a tökéletes kikapcsolódásra: evezhettek a tavon, a hatalmas verandáról szemlélhetitek a csillagos eget, és sétálhattok a béke szigeteként is emlegetett birtokon.

Erdei-lak faházikó

Ha szívesen túráznátok a Bükk-hegységben, és ehhez keresitek a tökéletes szállást, ezzel a teljesen felszerelt, alpesi hangulatot idéző faházikóval nem lőhettek mellé. A négyfős kunyhó az erdő közepén helyezkedik el, és ideális kiindulópontként szolgál a környék kincseinek felfedezéséhez.

Eden Rose

Egy csipet luxus és végtelen romantika vár azokra, akik az Eden Rose otthonos házikójába foglalnak szállást. A Pilis szívében, gondozott és színes rózsákkal tarkított kert övezi a mesébe illő tornácos házat, ahol többek között lehetőség van grillezésre és az infraszauna használatára is.

Halháza Vendégház

A mátrai vendégház tökéletes kikapcsolódást ad a rohanó hétköznapokból, hiszen visszarepít a múltba, amikor még egy jóval nyugodtabb, túlhajszoltságtól mentes életet lehetett élni. A házikót körülvevő kertben bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség.