Régi boronaházból álmodták újra a Dobogókő szívébe rejtett, mesebeli fakuckót

A Pilis és a Visegrádi-hegység találkozásánál tett vadregényes kalandunk alkalmával pihenésünk méltó állomása nem is lehetne más, mint a természet tapintható közelségében lévő, hagyományt és modern kori élményt ötvöző ALMA-FA-HÁZ.

Dobogókő szíve-lelke

Az Országos Kéktúra útvonalának mentén, attól 200 m-re elhelyezkedő megelevenedett mézeskalácsházikót egy aprócska székely falu 100 éves boronaházából álmodták újra és keltették életre Dobogókő szívében. A hely, amellett, hogy a lehető legnagyobb nyugalmat biztosítja az itt megszállóknak, kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a könnyebb túrákra érkezőknek, például a Zsivány-sziklákhoz és az Ékszer-kövekhez, illetve a nehezebb útvonalak kedvelőinek, a Rám-völgy és a Prédikálószék meghódítására indulóknak is könnyen elérhető legyen.

Függetlenül attól, hogy könnyebb vagy nehezebb túra teljesítésére vállalkozunk, hogy családdal vagy barátokkal látogatunk el Dobogókő szívébe, hogy bakancsos vagy hegyi kerékpáros túrára, netalán a téli sportoknak hódolva érkezünk ide, az ALMA-FA-HÁZ teljes kikapcsolódással és a maradéktalan feltöltődés lehetőségével vár.

Természet egy karnyújtásnyira

Az itt tapasztalható természet tapintható közelsége, a csend, a béke és a nyugalom, a barátságos környezet, a ház körül fel-felbukkanó kis- és nagyvadak közelsége, a berendezés múltidéző hangulata egyben a rohanó hétköznapok és ezzel életünk lassítására is invitál.

blank

Az ALMA-FA-HÁZ éppen ezért nem kíván több lenni, mint ami: szeretettel mutatja meg a pilisi és a visegrádi hegységek egyedülálló természeti adottságait. A hely varázsa persze nemcsak abból ered, hogy a ház alapját a már említett boronaház adja, az eredeti és kézműves anyagok felhasználásával berendezett barátságos szobák, a múltidéző hangulatot árasztó közösségi terek megadják a lehetőséget, hogy tényleg kiszakadjunk a hétköznapokból.

blank

Autentikus környezet, modern kényelem

A környezet, a ház mellett csörgedező vízerek látványa, a felduzzadt patakok, a vadregényes vízmosások meghódítása igazi élményt jelentenek kicsiknek és a romantikus lelkű felnőtteknek egyaránt, a szállás emellett kerékpárbérlési és -tárolási, a téli sportok kedvelői számára sí- és szánkóbérleti lehetőséggel is rendelkezik.

blank

Az autentikus környezetben emellett szinte láthatatlanul bújnak meg a kényelmet maradéktalanul biztosító modern kor eszközei, a mindennapok elmaradhatatlan tartozékai, hogy hosszabb túránkat követően másra már ne is legyen gondunk, mint az étkezőasztal körül közösen összegyűlni, a társasjátékokat elővenni, a dézsafürdőben hosszan megmártózni, vagy a finn szaunában üldögélve, netalán hangulatos bográcsozás közben megbeszélni a következő napra tervezett útvonalunkat.

Elérhetőség:
ALMA-FA-HÁZ
2099 Dobogókő, Őzike utca 10.