Budapestre jön a Doktor Szöszi musical!

New York, London és Bécs után, januárban Budapesten is látható lesz a Doktor Szöszi nagysikerű film Broadway-musicalváltozata.

Elle Woods harvardi kalandjairól 2011-ben készült musicalfeldolgozás, amely a West Enden rögtön el is vitte a legjobb musical díját. 10 évvel később Budapestre is elérzett a kultfilm színpadra írt változata:

A Doktor Szöszi musicalt 2022. január 14-én mutatják be a budapesti BOK Csarnokban.

Molnár László rendező elmondta, a budapesti előadás díszletében és jelmezeiben inkább a filmre, mint a Broadway-változatra fog hajazni. A népszerű dalokat magyarra fordítják, de nem változtatnak rajtuk.

A szereplőgárda már összeállt: Elle Woods szerepét – kettős szereposztásban – Szegő Adrienn és Pacskó Dóra alakítja, de az előadásban feltűnik Janza Kata, Détár Enikő, Bálint Ádám és Nagy Balázs is.

A legfontosabb még hátra van: Gyilkos is ott lesz a színpadon. A mindig Elle hóna alatt lapuló cuki csivava még meg is szólal a musicalben, a kutyák betanítása már megkezdődött.

A Musical Színház zenés darabja a januári premiert követően, vidéki turnéra megy, melynek keretében 10 városban lesz látható a Doktor Szöszi musical.

A Doktor Szöszi musicallel akár Londonba is eljuthatunk

A 2021. október 31-ig a budapesti előadások egyikére 2 db I. kategóriájú jegyet váltó nézők között egy kétszemélyes 2022. márciusi londoni utat sorsolnak ki a szervezők. A szerencsés nyertes kétszemélyes utazást nyer repülőjeggyel, szállással és két darab színházjeggyel, amit ő maga választhat ki a következőkből: Cinderella, Pretty Women, Matilda, Mamma Mia, Wicked

A játékon való részvételhez regisztrációra nincs szükség, mert a jegy.hu rendszerén belül történik a sorsolás.