Innovatív edzésrendszer debütál novemberben Budapest új sportkomplexumában

New York, Amszterdam, London, Sydney, Párizs, Moszkva és München meghódítása után november 8-án először mutatkozik be Magyarországon az egyedülálló és innovatív csoportos edzésmódszer, a PRAMA.

V.30 Belvárosi Sportközpontban debütáló, teljesen új és egyedülálló PRAMA edzésmódszer különlegessége, hogy az edző irányítása mellett a földön, illetve a falon elhelyezett interaktív burkolat fényjelzéseit kell követni a 45 perces, teljes testet átmozgató csoportos óra alkalmával. Nincs futópad, ahogy végeláthatatlan kardio sem, a PRAMA mégis lehetővé teszi akár 1000 kalória elégetését is.

Az edzés során viselt pulzusmérő pánt és a speciális PRAMA-szoftver segítségével edzésről edzésre nyomon követhető és monitorozható a fejlődés, a különböző óratípusok pedig lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő óratípust kortól, nemtől és edzettségtől függetlenül.

blank

November 8-tól az alábbi 6 óratípusból választhatunk:

Prama Energy: kezdőknek és haladóknak is egyaránt ajánlott pörgős edzés. Cél az egész test komplex átmozgatása.

Prama Strong: egy teljes testet erősítő köredzés, ahol látványos eredmények érhetők el. Bármilyen edzettségi szinttel lehet csatlakozni ehhez az óratípushoz.

Prama Athletic: középhaladóknak és haladóknak egyaránt ajánlott. Az edzés során az erőt, állóképességet, gyorsaságot és a robbanékonyságot fejleszthetjük.

Prama Flow: az edzés főleg jóga- és pilateselemeket használ. Cél a hajlékonyság, a mobilitás és a törzsizmok fejlesztése. A zene, a fény és a mozgás összhangja tökéletes egy hosszú nap zárásaként.

Prama Active: kezdőknek és 50 év felettieknek is ajánlott. Célja az izmok, ízületek, szív- és érrendszer egészségének megőrzése, emellett a közösségépítés is központi szerepet kap.

Prama Kids&Families: szuper választás gyerekeknek és az egész családnak. Fókuszban a koordináció és az ügyesség fejlesztése és amellett, hogy remek programlehetőség, az óra igazán összekovácsolja a családot.

Elérhetőség:
V.30 Belvárosi Sportközpont
1054 Budapest, Vadász utca 30.

Nyitvatartás:
H–P: 6:00–22:00
Szo–Vas: 8:00–20:00