Szeptember 2-án nyitja meg kapuit Pasarét Bauhaus stílusú közösségi háza

Szeptember 2-án nyitja meg kapuit Pasarét újonnan elkészült közösségi háza, mely egyben a környéken és a kerületben élők új kulturális olvasztótégelyeként és találkozási pontjaként működik majd.

A hiánypótló teret Budán, Pasaréten hozták létre, az újonnan nyílt közösségi ház pedig azontúl, hogy lehetőséget ad a fiataloknak, szülőknek az együttlétre, kulturális programokkal tölti meg a második kerületet és annak környékét. A közösségi ház emellett egyedülálló családsegítő központként is működik majd, ahol neves szakpszichológusok ingyenesen fogadják az olyan rászorulókat, akik igénylik az segítséget.

A 180 főt befogadni képes, gyerekjátszóval is rendelkező nagyterem debütáló programja Berecz András és fia, Berecz István közös estje, az Apja-fia lesz, de egész évben minőségi színházi és zenei produkciók várják majd a látogatókat. Azon felül természetesen, hogy a hely, illetve a program kialakításánál arra is törekedtek, hogy minden korosztály megtalálhassa a számításait.

blank

A négyszintes épület tetején tetőteraszt alakítottak ki, ahol grillezni, a kertben pedig csocsózni is nyílik lehetőség, de a kívül Bauhaus, belül pedig modern, loft stílusú épületben helyet kapott egy kápolna is, amely kiválóan alkalmas keresztelők, házassági jubileumok helyszínéül. A kisgyermekes délelőtti rendezvényeken túl társadalmi beszélgetős estek, üzleti reggelik, pódium színház előadások, zenei koncertek kerültek föl a programok listájára, ezért mindenképp érdemes lesz figyelemmel kísérni a gazdag programkínálatot.

blank

Elérhetőség:
Pasaréti Közösségi Ház
1026 Budapest, Pasaréti út 102.
www.pasaretikozossegihaz.hu