Több mint 250 sörkülönlegességgel vár idén a Belvárosi Sörfesztivál

2021-ben is nyár végén, augusztus 31. és szeptember 5. között kerül megrendezésre a Belvárosi Sörfesztivál a város szívében, a Szabadság téren.

Fotó: Belvárosi Sörfesztivál Facebook

Idén 6 napon keresztül várják a sörkedvelőket a belváros szívében jéghideg kézműves sörökkel és minőségi foodtruck-kínálattal. A belépés továbbra is ingyenes, kóstoláshoz azonban egyedi, logózott fesztiválpohár megvásárlása szükséges.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is képviseltetik magukat a sörpiac meghatározó szereplői: a legnagyobb sörgyárak, mint például a Dreher és a Carlsberg, a legkiemelkedőbb importőrök, a hazai kisüzemi sörfőzdék és a legjobb belvárosi sörpubok. A rendezvényen több mint 250 sörkülönlegességgel, köztük rengeteg újdonsággal várják a látogatókat, olyan tételekkel is, melyek a sörfesztiválon kerülnek először bemutatásra.

Fotó: Belvárosi Sörfesztivál Facebook

A minőségi sörkínálat mellett kiemelkedő gasztrofelhozatalra is számíthatunk az év legnagyobb hazai sörös eseményén, többek között a ZabáljCsak, a Némó, a CheChe és a Pizz’Burger truckjai gondoskodnak a finom falatokról.

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem lesz élő zene a fesztiválon, csak hangulatzene, viszont védettségi igazolvány nélkül is szabadon látogatható lesz a szabadtéri rendezvény.