Először lép a Plázs Siófok színpadára Magyarország egyik leghíresebb rockbandája

Történelmi pillanatnak lehetnek szem- és fültanúi azok, akik ezen a héten, egy különleges péntek 13-a alkalmával úgy döntenek, hogy a Balaton déli partja felé veszik az irányt, pontosabban a Plázs Siófok nagyszínpada felé, hiszen egy sokat látott és sokak által ismert rockbanda lép ezen az estén a világot jelentő deszkákra.

Az ember azt gondolná, hogy 32 év alatt szinte minden fontosabb magyarországi helyen megfordul, legfőképp, ha az egyik leghíresebb, hazai rockbanda hírében áll. Az elmúlt 32 év alatt egy egész generáció nőtt fel a Tankcsapda számain, akik ennyi idő elteltével most hiánypótló koncerttel örvendeztetik meg a Balaton nagyszínpadát, a siófoki Plázst. Fennállásuk óta tehát először lépnek siófoki homokra a banda tagjai és hoznak felüdülést, nosztalgiát és 2019-ben megjelent Liliput Hollywood lemezükkel újat a nyár utolsó hónapjába.

A koronavírus-járvány miatt hosszú ideig várakozó lemezbemutató koncert keretében élőben hallhatja a közönség a régi-új dalokat a csillagfényes balatoni éjszaka alkalmával, hiszen a hazai rockzúzda legnagyobb üzeme, zsebében a legújabb albumával és annak legjobb számaival indul tehát útnak és veszi be a magyar tenger déli partját, vele együtt a Balaton legmenőbb bulistrandját.

Jegyet vásárolni ezen a linken tudtok, az eseményhez pedig ITT tudtok csatlakozni.