Romantikus szálláshely rejtőzik a hévízi Tófürdő közvetlen közelében

Hévíz egyetlen felnőttbarát szállodája a Tófürdő közvetlen közelében várja vendégeit, ahol a kiváló minőségű gasztronómiai, wellness és gyógyászati szolgáltatásoknak hála a kikapcsolódni vágyó pároknak zavartalan pihenésben lehet része.

A négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro Hotel összesen 90 szobával rendelkezik, kis jóindulattal tehát inkább a kisebb méretű, intim hangulatú hévízi hotelek közé tartozik. Ezért is lehet ideális választás elsősorban párok számára, ugyanakkor modern bisztrójából leválasztható, jól felszerelt különtermével tökéletes helyszín kisebb rendezvények és meetingek lebonyolítására is.

A prémium kategóriás Bonvital főleg a wellness-szolgáltatások terén nyújt kiemelkedőt, de ezek mellett prevenciós és rekreációs funkciókkal is bír. A szállodában elérhető, kényeztető kezelések között olyan csábító szolgáltatásokat találunk, mint a víz alatti sugármasszázs, az illóolajos aromamasszázs, valamint a hang- és fényeffektekkel felszerelt élményzuhany.

A hotel Brix Bistro névre keresztelt á la carte éttermét is megéri kipróbálni, már csak azért is, mert a kivételes vendéglátóhely csapatának fő specialitása, hogy helyi termelőktől származó élelmiszerekből dolgoznak, melyeket kávé- és koktélkülönlegességek széles kínálatával koronáznak meg.

A kiváló ételek és italok mellett pénteken és szombaton élőzenés esteken adhatjuk át magunkat a gasztronómiai élménynek, de akár egy-egy borkóstolóba vagy más, tematikus vacsoraestbe is belefuthatunk Hévíz kulináris fellegvárában.

blank
Brix-féle gombapaprikás

A Bonvitalban nem csak mi érezhetjük remekül magukat, hanem a négylábú családtagjaink is, hiszen a kutyabarát hotel maximálisan kielégíti mind a négy-, mind a kétlábú közönségének igényeit.

Elérhetőség

info@bonvital.hu
www.bonvital.hu
+36 83 900 120
8380 Hévíz, Rákóczi u. 16-18.