Hangulatos élőzenei esteknek ad otthont Buda gyönyörű, ősfás parkja

A Mezzo Music Restaurant fülbemászó dallamai, a Haris Park pazar környezete és a Bobo Restaurant ízletes fogásai ezen a nyáron térben és időben is összetalálkoznak, ezzel hozva el a Mezzo Music Garden páratlan, minden érzékre ható, kivételes élményét.

A Maros utca tündöklő csillaga, az élő zenéjéről nevezetes Mezzo Music Restaurant és teljes csapata úgy döntött, ideiglenesen és mindössze néhány percnyi sétára a Maros utcától, de „nyaralni megy”. A Marczibányi téri Haris Park, azon belül is az impozáns Bobo Restaurant lesz üdülésük úti célja, hogy budai társasági élet legújabb központjában, az étterem teraszán idézzék meg a Mezzo Music Restaurantban felcsendülő végeérhetetlen, lágy dallamokat és néhány nélkülözhetetlen Mezzo-fogást.

Mivel a Mezzo Music Restaurant évek óta egyet jelent a hazai és nemzetközi kedvenceket felvonultató étlap, a széles borválaszték, az izgalmas, mégis otthonos design, valamint a hazai könnyű jazz harmóniájával, a tulajdonos Haris család, törzsvendégeik kitartó kérésére, úgy döntött, hogy az éttermet és annak minden hangulatát ideiglenesen a 6000 négyzetméteres, ősfás parkkal rendelkező Haris Parkba helyezik át.

blank

Ezáltal a zenés estek élménye a szabadban, a hűs fák alatt válhat teljessé, igazi nyáresti szórakozássá. Egy tető alatt élvezhetjük így a Mezzo Music Restaurant miliőjét, pótolhatatlan fogásait és a Bobo Restaurant színvonalas helyszínét, illetve kéthetente megújuló szezonális ajánlatát is, ami lépten-nyomon tartalmaz izgalmas újdonságokat.

blank
Július 7-én, 14-én és 28-án is zenél a Bobo Restaurant vendégeinek a Late Night Groove: Szabó Edit és Megyeri Károly formációja.

Hetente 2-3 alkalommal a Mezzóból jól ismert zenészek fülbemászó dallamai csendülnek fel tehát a Mezzo Music Garden teraszán, amivel egy régi hagyomány is megelevenedni látszik, hiszen a Bobo Restaurant elődjében, az akkori Kastély Étteremben minden nap élő muzsika szólt a hangulatos vacsorák mellé. A kivételes lehetőséget és mennyei fogásokat tökéletessé kerekítő dallamokat egészen augusztus 27-ig bezárólag élvezhetjük, ezt követően a dalok ismét a Mezzo Music Restaurantban csendülnek majd fel.

blank
Román Péter július 16-án és 23-án Szűcs Gyulával duóban fűszerezi meg a péntek esténket.

Júliusi koncertek a Mezzo Music Gardenben:

július 7. (szerda): Late Night Groove (Szabó Edit és Megyeri Károly)

július 12. (hétfő): Pintér Zoltán – Berkes Balázs duó – Jam Session

július 14. (szerda): Late Night Groove (Szabó Edit és Megyeri Károly)

július 16. (péntek): Román Péter – Szűcs Gyula duó

július 19. (hétfő): Pintér Zoltán – Berkes Balázs duó – Jam Session

július 21. (szerda): MeTimeMusic (Kálmán Gabriella és Rácz Gábor)

július 23. (péntek): Román Péter – Szűcs Gyula duó

július 26. (hétfő): Pintér Zoltán – Berkes Balázs duó – Jam Session

július 28. (szerda): Late Night Groove (Szabó Edit és Megyeri Károly)

blank

Elérhetőség:
Haris Park
1022 Budapest, Marczibányi tér 6-7.
+36 70 623 3443
www.harispark.hu

Bobo Restaurant
1022 Budapest, Marczibányi tér 6-7.
+36 70 7722 665
www.bobo.harispark.hu