Csütörtökön újranyit Budapest kedvenc Duna-parti szórakozóhelye, a PONTOON

Június utolsó hetének legnagyobb hírbombáját robbantotta a PONTOON csapata, amikor bejelentették, hogy az ikonikus Duna-parti szórakozóhely július 1-én újranyitja kapuit, ráadásul ugyanott, a Lánchíd pesti hídfőjénél.

Frissítés (2021. június 30.): A tervezett nyitás elmarad, a PONTOON csapatának nem sikerült megállapodnia a helyszínnel.

Fotó: PONTOON Facebook

Az ugyanott talán egy kissé túlzás: régi helyén most munkagépek állnak, így kedvenc urbánus búvóhelyünknek nem volt más lehetősége, mint hajóra szállni, és onnan ontani magából a felejthetetlen hangulatú nyári estéket.

Ezen kívül minden a régi, marad a pazar panoráma és a Duna közelsége, a hűsítő italok és a változatos programkínálat, a frissesség erejével ható koncertek és az éjszakába nyúló bulik.

Egyelőre nincs arról infó, pontosan milyen lesz a július elsejei nyitóbuli vagy a nyár további részének programsorozata, de a beharangozó Facebook-bejegyzésben azt ígérték, hamarosan jönnek a friss hírekkel. A csapatot ismerve, mind találunk majd olyan nyáresti bulikat, melyekért odáig leszünk.