Megnyitott Buda legújabb rooftop bisztrója a Várkert Bazár tövében

Gin & Tonic Bárral, kézműves sörválogatással és trendi ételekkel csalogat a budai oldal új tetőterasza a nyárestéken.

Fotó: Monkey Bistro

Instaready panoráma, lenyűgöző atmoszféra, hangulatos szabadtéri bútorok, széles italkínálat, jó ételek, esténként pedig chill out DJ-szettek garantálják a legmelegebb nyári napok laza estéit a Budai Vár tövében található Monkey Bistróban.

Bár kicsit elrejtőzik a tetőterasz a Öntőház udvarban, mégis könnyen megközelíthető a Várkert Bazár fő lépcsősorán felsétálva, a Rózsakerten át, egy átjárón keresztül. A villamos (17, 19, 41, 56) Clark Ádám téri megállójától a Lánchíd utca 23-nál található rejtett, romantikus lépcsősort megmászva, egy vaskapun belépve már meg is érkezünk a Monkeyhoz.

A tetőterasz berendezése már önmagában hívogató, találunk itt hangulatos páros ülőalkalmatosságokat, hatalmas asztalokat nagy baráti sörözésekhez és napozóágyat is az after work chillhez.

Fotó: Monkey Bistro

A Gin & Tonik Bár nem csak a 11 féle választható gin miatt különleges: az egyedi fűszerezés, a prémium tonikok és az ehhez kapcsolódó, pozitív vendégajánlások hívogatnak bennünket, hogy mihamarabb megkóstoljuk az elmúlt évek egyik legmenőbb italának Monkey-verzióját.

Továbbá széles választékban kínálnak frissen a csapról és palackban is magyar kézműves sörremekeket, és megtalálható az itallapon a BudaPrés felkapott cidere, valamint kellemes házi készítésű jeges teák is.

blank
Fotó: Monkey Bistro

A bar foodos kínálat jól illeszkedik az italokhoz, ráadásul a lenyűgöző környezethez képest kifejezetten baráti árakon. A könnyű, nyári levesek, a BBQ pulled porkkal töltött quesadilla, a lazacos cézársaláta és a kihagyhatatlan sajttorta jól csúsznak majd a nyári italok mellé.

Buda legújabb, hangulatos teraszán a csodás környezet mellé elfogadható árak és impozáns italkínálat társul, ráadásul minden nap lounge DJ alapozza meg az este hangulatát.

blank
Fotó: Monkey Bistro

Elérhetőség

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4. (Öntőház udvar)
Asztalfoglalás: +36 (20) 271 0957 / foglalas@monkeybistro.hu
Nyitvatartás: kedd-szombat 17:00-24:00
www.monkeybistro.hu