Nyár, rosé, Városliget: Július első hétvégéjén jön a 10. Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget

Július 2. és 4. között rózsaszínbe borul a Városliget, ugyanis ezen a forró nyári hétvégén kerül megrendezésre a bor fővárosi rajongóinak kedvelt ünnepe, a Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget.

Fotó: Szigetváry Zsolt

Elérkezett az idő, hogy mindannyian mosolyogva tekintsünk előre, és újra nekilóduljunk a tökéletes nyárnak. A napsütés hívogatóbb, mint valaha, a természet rezgése, pezsgése, vibrálása szinte kézzel fogható. Nekünk, borrajongónknak nincs más vágyunk, mint újra együtt borozni a legkedvesebb barátainkkal egy gyönyörű ligetben, hatalmas fák árnyékában, és örülni egymásnak, a pillanatnak.

Idén tizedik alkalommal élvezhetjük a nyarat rosékkal, pezsgőkkel, finom borokkal, ínyenc gasztronómiával Budapest egyik legkedvesebb boros eseményén, a 10. Rosalia – Rosé és Pezsgő Ligetben. Több mint 60 borász borai mellett a trendi street food ételek legfrissebb kínálata, valamint a Máltai Manufaktúra is bemutatkozik különleges termékeivel. Lesz Liget Bora választás, ahol kiderül, melyik az idei nyár legnépszerűbb roséja.

Fotó: Szigetváry Zsolt

Szakmai főtámogatóként üdvözölhetjük a SPAR Magyarországot, amelynek jóvoltából a fesztivál első saját, Rosalia névre hallgató bora is bemutatkozik, nemcsak a rendezvényen, hanem az üzletlánc polcain is.

A színpadon egymást váltják a könnyű- és világzene, a jazz és a folklór előadói, így esténként hatalmas bulival vár mindenkit a fesztivál. Sőt, már az új, vidám grafikákkal díszített poharak is bevetésre készen állnak, hogy belopják magukat a közönség szívébe.

Egy tökéletes nyári hétvégi programhoz a recept és a hozzávalók adottak, a Rosalia el is készíti, nincs más dolgunk, mint elmenni és alaposan belekóstolni. Az idei Rosalia egy csodálatos fűszere lehet a nyárnak, amelynek hála végre megint rózsaszínben láthatjuk a világot! Tölts el egy szép nyári napot a városligeti fák árnyékában, beszélgess, borozgass, falatozz, és válaszd ki idei kedvenc rosédat, pezsgődet!

Bővebb infó: www.rosalia.hu