Ingyenes nyitónappal vár a hangulatos Bókay Strand Budapest külvárosában

Péntek délben nyitja kapuit a fővárosi viszonylatban is kedvező árakkal működő XVIII. kerületi Bókay Park Uszoda és Strand, ahol ezen a napon ingyenesen lubickolhatunk.

A Bókay-kert egyik legrégebbi sportlétesítményének számít a Park Uszoda és Strand, mely a kert környezetébe tökéletesen illeszkedve, csaknem 20 éves múltra tekint vissza. A kerületiek kényelmes strandolását szolgáló környezet az elmúlt években számos felújításon és korszerűsítésen esett át, annak érdekében, hogy még inkább a látogatók kényelmét legyen hivatott szolgálni.

Gondozott park, sportolási lehetőségek, büfé és étterem, télen-nyáron fedett uszoda, homokos strandröplabda-pálya és játszótér áll az ide látogatók, gyermekes családok vagy akár baráti társaságok rendelkezésére. A sok úszásban és pancsolásban megfáradtaknak pedig az ősfák által nyújtott árnyék szolgálhat tökéletes pihenőhelyül.

A kedvező árú strand egyébként tavalyi árakon várja a strandolni vágyókat minden nap 9 és 19 óra között, hőségriadó esetén 20 óráig. A strand, nyitásának első napján 12 órától ingyenesen fogadja a védettségi igazolvánnyal rendelkező érdeklődőket egészen 400 főig, a létesítmény befogadóképességéig bezárólag. Ezt követően csak akkor lehet belépni, ha valaki elhagyja a strand területét.

Elérhetőség:
Bókay Park Uszoda és Strand
1181 Budapest, Városház utca 40.