6 szenzációs koncert júniusra, ha táncolnál és tombolnál egy jót

Nagyon úgy tűnik, hogy a június nemcsak a jó időt, hanem a hozzá szorosan kapcsolódó jó hangulatot is leszállítja nekünk, méghozzá 6 felejthetetlennek bizonyuló felszabadító koncerttel.

Fran Palermo

A budapesti klub- és zenei élet megkerülhetetlen bandája, a Fran Palermo viszi tetőfokára a hangulatot a június 19-én a Monyo Land színpadán, ahol a nem e világi mediterrán légkör és a négy nemzet összefonódásából született különleges hangzás szakít ki minket a valóságból.

Aurevoir. + Parno Graszt

A zsámbéki Aurevoir. ethno-beat zenekar és a hiteles cigányzenét játszó paszabi roma együttes, a Parno Graszt közösen áll a Budapest Park színpadára június 10-én, hogy egy felejthetetlen születésnapi bulival egybekötött, egész estét áttáncoltató koncertet kerekítsenek számunkra.

hiperkarma

A 2000-es évek hazai alterszcénájának ikonikus zenekara, a hiperkarma június 24-én végre újra a Park színpadán zenél, ahol nemcsak a korszakos és meghatározó slágereik, Bérczesi Robi emlékezetes remekművei, hanem újabb szerzemények is rivaldafénybe kerülnek ezen az éjszakán.

blank

Tankcsapda | Első Évtized

A Tankcsapda-történet első évtizedének repertoárjából vonultatja fel legjobbjait a banda június 25-én a Budapest Park színpadán, hogy olyan 1989 és 1999 között született korszakalkotó dalokra tombolhassunk, mint annak idején, a zenekar indulásának legelején.

blank

Sena

Nem más, mint az Irie Maffia frontasszonya, Sena varázsol június 26-án a Monyo Land színpadára kontinenseken átívelő multikulturális zenei produkciót. Olyat, amelyben a ghánai muzsika az afrikai kultúrával és szellemiséggel elegyedik majd, így hozva nem várt, új élményt számunkra.

blank

House Piknik Pilisborosjenő

Budapesttől alig 20 percre, a pilisborosjenői Teve-szikla árnyékában egy egésznapos, szabad ég alatt berendezett, végeérhetetlen tech-house dallamokkal megbolondított piknikhangulatba csöppenhetünk június 26-án, melynek során a baráti pillanatokhoz a legfinomabb falatok és italok dukálnak.

blank