Erős nyitóhétvégével indítja a nyári szezont a Budapest Park

Talán még sosem volt olyan boldog a nyitás pillanata a Budapest Park dolgozói, a fellépő zenészek és a közönség számára, mint idén. Május utolsó hétvégéjén bulisorozatokkal indult el az élet a Parkban, június 4-én pedig nagyon hosszú kihagyás után újra élettel telik meg a nagyszínpad.

Fotó: Nagy Márton

A tervezettnél ugyan kicsit később, mégis hatalmas boldogságban nyitja meg kapuit az élő zene szerelmesei előtt a Budapest Park. Már önmagában az is elképesztő örömhír, hogy 614 nap után végre újra zenekar állhat a nagyszínpadon, ez az év viszont egyébként is különleges számukra, ugyanis jubileumi tizedik szezonját ünnepli a koncerthelyszín.

A nyitóhétvégén a Vad Fruttik után június 5-én a Park korábbi himnuszát, a Hagyd kint című dalt jegyző Margaret Island, június 6-án pedig a Honeybeast áll színpadra, de az október közepéig meghosszabbított szezonban tulajdonképpen az összes Park közönségkedvenc helyet kap. Ezen kívül minden koncert után továbbra is több tánctéren, zenei stílusok kavalkádjával várják az éjszakai bulizni vágyókat – június 5-én például rögtön egy nagyszabású Necc Partyval.

A nyitás örömét örökítették meg új kisfilmjükben is, amiben a zenészeket olyan helyzetekben láthatjuk, ahogy szinte soha. A pörgős, vidám, néhol abszurd és bolondos képsorokat a Parkban rögzítették Bátori Gábor ‘Jim’ (sinco) rendezésében, Zolnai Gergely operatőri munkájával. A videó mozgatórugóját a személyes, emberi kapcsolatok és a fellépők Parkhoz fűződő szép emlékei adják, mindezt jó adag fesztelen jókedvvel és egy kis öniróniával nyakon öntve.

A Budapest Park tehát újult erővel, erős line-uppal, tágas térrel és a csillagos ég alatti önfeledt bulizással várja a látogatókat, egészen október közepéig. A részletes, folyamatosan bővülő programokról ITT olvashattok bővebben.